Aceste lucruri nu au ce căuta în dormitor dacă vreți o căsnicie fără probleme. Iată ce vă sfătuiește bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Aceste lucruri nu au ce căuta în dormitor dacă vreți o căsnicie fără probleme. Iată ce vă sfătuiește bioenergoterapeutul Lidia Fecioru
Ceva nu mai funcționează în căsnicia dumneavoastră? E posibil ca cineva să-și fi băgat codița, așa că trebuie luate măsuri urgent.

Vă iubiți la fel ca în prima zi, însă în ultima perioadă discuțiile parcă nu se mai opresc? Trebuie să scăpați de câteva lucruri din dormitor.

Aceste lucruri nu au ce căuta în dormitor dacă vreți o căsnicie fără probleme. Iată ce vă sfătuiește bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de pe Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre obiectele din dormitor, care sunt periculoase pentru căsnicie. Trebuie să renunțați la câteva, dacă doriți să aveți o căsnicie liniștită și fără probleme. În plus, nu lăsați pe nimeni să doarmă în patul conjugal, pentru că nu știți niciodată ce energii poate lăsa. Iar dacă aveți musafiri, aceștia vor fi poftiți în camera oaspeților.

„Ai musafiri? Îi duci în camera de oaspeți”

„Este bine să faci inventarul din când în când în dormitor. Dormitorul este un loc în care să dormi sau să faci dragoste. Se spune că nimeni străin nu trebuie să doarmă în dormitorul tău. În patul tău trebuie să stea doar tu, soţul sau soţia şi copiii. Atât! Pentru că rămân fel şi fel de energii şi apoi te întrebi de unde vine cearta. Ai musafiri, îi duci în camera de oaspeţi. În rest, dormitorul tău e doar al tău”, a povestit specialistul.

Florile uscate mențin energia negativă

În dormitor, dar și în casă, nu trebuie să aveți niciodată flori uscate, pentru că vor fura energia pozitivă. În plus, se spune că relația se va răci între cei doi soți dacă vor dormi cu două pături diferite. „Nu trebuie să punem oglinzi în faţa patului. Să facem tot posibil să nu punem patul niciodată pe diagonală, pentru că fug energiile.

Florile uscate menţin energiile negative Florile uscate din dormitor nu au ce căuta. Flori uscate menţin energii negative. Totodată, cei doi soţi să nu doarmă sub plăpumi diferite. Se spune că se răceşte locul dintre ei. Nici saltelele să nu fie din două jumătăţi”, a povestit Lidia Fecioru.

Nu puneți lucruri vechi sub patul conjugal

Persoanele care obișnuiesc să țină sub patul conjugal cutii cu lucruri vechi, trebuie să le scoată urgent. De asemenea, nu e permis gunoiul sub pat și sau vaze goale în dormitor. Nu se acceptă în acest spațiu nici gadget-uri sau jucării de pluș. “Să nu avem mai multe perne în dormitor, ci doar două perne. Şi nici trei perne.

Să nu ţinem vaze goale în dormitor. E bine să nu le păstrăm în dormitor. Se pot duce în hol, dar nu în dormitor. Gunoiul şi lucrurile vechi nu sunt permise sub patul conjugal. Se pot pune în sertarele de la pat. Oamenii care sunt deja căsătoriţi şi sunt un cuplu, să nu păstreze jucării de pluş în dormitor.

La nivel subtil, ei nu ies din chestia asta a copilăriei. Tot timpul se comportă ca nişte copii. Să se scoată din dormitor tot ce simbolizează apa. De asemenea, sunt nedorite şi obiectele care au forme triunghiulare. Dormitorul trebuie să fie cât mai simplu. Să nu luăm gadget-urile cu noi în dormitor”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Sursă foto: vivre