Noi dezvăluiri explozive din sânul familiei regale. Cum se răzbună curtenii pe Meghan Markle

Noi dezvăluiri explozive din sânul familiei regale. Cum se răzbună curtenii pe Meghan Markle
O nouă carte despre familia regală britanică scoate la iveală dezvăluiri cu adevărat explozive. Meghan Markle a fost antipatizată din start de curteni. Iar la asta a ajutat mult comportamentul ei condescendent.

Personalul de la palat a etichetat-o pe Meghan „Ducesa dificilă”, dezvăluie o nouă biografie explozivă care a văzut lumina tiparului. Asistenții ei erau furioși pe ea,  și au poreclit-o „Di 2” la doar câteva săptămâni după ce a fost introdusă în familia regală, susține autorul Tom Quinn. Ajutoarele de la palat au etichetat-o pe Ducesa de Sussex și „Me-Gain” la doar câteva săptămâni după ce au cunoscut-o, dezvăluie autorul. Meghan ar fi avut o relație controversată cu curtenii.

El susține că personalul s-a întors împotriva lui Meghan după ce a constatat că ea era „partenerul dominant” în relația cu Harry, relatează Daily Star, conform The Sun.

Iar în noua carte, Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle, Tom Quinn spune că ea a fost numită în mod privat printr-o serie de „porecle deloc măgulitoare. Așa cum a spus chiar Harry: „Ce vrea Meghan, Meghan primește”. Acest lucru nu a tăiat gheața cu personalul care, potrivit unor rapoarte de încredere, a început să folosească porecle destul de puțin măgulitoare pentru ea la doar câteva săptămâni de la sosirea ei: Me-Gain, Ducesa Dificilă și chiar Di 2 sau Di Lite”.

Marea suferință a lui Meghan Markle: nu poate fi regină

Dezvăluirile din cartea lui Quinn fac furori. El a povestit cum a fost sosirea lui Meghan la palat. „Când Meghan s-a mutat în apartamentul lui Harry din incinta Palatului Kensington, Kate a fost primitoare și ambele cupluri s-au înțeles bine”, a spus el.

O persoană din interior a declarat pentru autor că Kate este „una dintre cele mai drăguțe persoane din familia regală” și „nu a lăsat ca viața în apartamentul ei extrem de mare de la Kensington să i se urce la cap. Dar tensiunile urmau să apară pentru că Meghan trebuia inevitabil să accepte că, deși este ducesă, nu este căsătorită cu următorul rege. Cred că i-a fost greu să facă față acestui lucru”.

Cuscrul prințului Charles se pregătește să vină în vizită

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle anunță că zboară în Marea Britanie pentru Jubileul Reginei. Bărbatul, care e în relații foarte proaste cu fiica sa, a anunțat că plănuiește să zboare în Marea Britanie pentru Jubileul de Platină al reginei. Nu se știe încă dacă soții Sussex vor participa după ce Harry a refuzat să confirme o vizită atunci când s-a întâlnit cu reporterii la Jocurile Invictus.

Amintim că Thomas nu și-a mai văzut fiica, în vârstă de 40 de ani, de dinainte de nuntă și nu și-a întâlnit niciodată cei doi nepoți. Vorbind în direct din casa sa din Rosarito, Mexic, el l-a catalogat pe prințul Harry drept un „idiot” pentru că a dat vina pe problemele de securitate care nu îi permit să călătorească în siguranță în țara sa natală. Cu toate acestea, Harry și Meghan s-au întors în Marea Britanie pentru o vizită secretă înainte de jocurile din Olanda. Cei doi s-au întâlnit cu regina și Charles, deși nu i-au văzut nici pe William, nici pe Kate.