Meghan Markle a primit titlul de „Prințesa Dolărel”. Iată cât a costat garderoba etalată de fosta actriță

Meghan Markle a primit titlul de „Prințesa Dolărel”. Iată cât a costat garderoba etalată de fosta actriță
Pentru prima deplasare în Europa, după Megxit, ducesa de Sussex a ținut  să se prezinte exemplar. A vrut să rupă gura târgului, cum se spune, și i-a ieșit din plin.

Ducesa a purtat haine noi în valoare de peste 38.000 de lire sterline în timpul călătoriei sale de trei zile la Jocurile Invictus, inclusiv un colier Cartier de 12.800 de lire sterline și o rochie Valentino de 3.200 de lire sterline, acestea pe lângă bijuteriile ei favorite, cum ar fi ceasul soacrei ei, regretata prințesă Diana.

„Prințesa dolărel”

Meghan Markle a purtat haine de la designeri de înaltă clasă în weekendul de Paște petrecut la Haga. A optat pentru brandurile ei preferate, printre care Valentino, Cartier și Max Mara. Meghan Markle a amestecat haine de la designeri de lux cu creații de la bijutieri independenți în timpul călătoriei sale de trei zile. Publicul a poreclit-o „prințesa dolărel”, văzând cât de mult îi place opulența – în contrast cu cumnata ei, Kate Middleton și mama soțului ei, prințesa Diana.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, și-a demonstrat măiestria vestimentară în șapte look-uri la modă, precum și arătând noile bijuterii din dotare, inclusiv un colier Cartier de 12.800 de lire sterline și o colecție de inele pinky de 911 lire sterline. De asemenea, ea a afișat unii dintre designerii ei preferați, începând turneul într-un costum Valentino de 3.200 de lire sterline, precum și pantaloni Max Mara de 329 de lire sterline și pantofi de la Manolo, Chanel și Aquazurra.

Cea mai scumpă bijuterie: peste 12.000 de lire sterline

Cea mai scumpă ținută a purtat-o în timpul ceremoniei de deschidere, unde a îmbrăcat un body de 620 de lire sterline de la designerul american Khaite, completând ținuta cu o pereche de Manolo de 595 de lire sterline și un nou colier de la Cartier care a costat 12.800 de lire sterline. Ea a fost fotografiată duminică într-un palton Brandon Maxwell de 1.944 de lire sterline și tocuri Manolo Blahnik de 455 de lire sterline.

Chiar și look-urile ei casual au fost pline de articole de designer. Sâmbătă, ducesa a purtat o jachetă de 2.400 de lire sterline de la Celine, completată cu o geantă de 1.950 de lire sterline și ochelari de 360 de lire sterline tot de la designerul francez de prêt-à-porter. De asemenea, ea a ales piesele preferate din cutia ei de bijuterii, inclusiv Love Bracelet de la Cartier, de 5.800 de lire sterline, și ceasul Cartier care a aparținut cândva prințesei Diana.

Buget de garderobă d elux: 37.869 de lire sterline în trei zile

În timp ce era un membru activ al familiei regale, costul hainelor lui Meghan pentru angajamentele „de serviciu” era acoperit de prințul Charles prin bugetul pe care l-a acordat cuplului din partea Ducatului de Cornwall. Dar, după ce cuplul a declarat că a vrut să fie independent din punct de vedere financiar, nu este clar cine plătește pentru hainele lui Meghan, sau dacă ducesa plătește întotdeauna prețul integral pentru hainele sale.

Ori  dacă primește reduceri sau gratuități de la designeri. Un calcul  realizat de Daily Mail arată că ducesa a purtat haine  noi în valoare de 37.869 de lire sterline în cele trei zile. Meghan și Harry au încheiat numeroase contracte profitabile de când au părăsit casa regală, inclusiv un contract de 18 milioane de lire sterline cu Spotify și un contract de 100 de milioane de lire sterline cu Netflix.

Meghan Markle a participat la o recepție înainte de începerea Jocurilor Invictus la Haga, pe 15 aprilie, într-o ținută de 6.500 de lire sterline. A avut la gât și colierul „Love pendant” de 400 de lire sterline al designerului Sophie Lis, pe care l-a purtat pentru prima dată într-o vizită la Teatrul Național în 2020. Meghan a optat, de asemenea, pentru mănuși la modă „Kitten Mitten”, care costă 23 de lire sterline. Dar ducesa a purtat, de asemenea, o geantă Valentino de 2.200 de lire sterline

Prima zi, 15 aprilie. Total: 6.545 lire sterline

Jachetă: Valentino, 2.100 de lire sterline

Pantaloni: Valentino, 1.100 lire sterline

Geantă: Valentino, 2.200 lire sterline

Breloc cu mănuși aurii: Catbird, 234 lire sterline

Inele Shiffon Duet Pinky Rings: 911 lire sterline

Pandantiv cu disc de aur: Sophie Lis, 400 lire sterline (purtat înainte)

Pantofi: Aquazurra, 700 lire sterline (purtați înainte)

Cercei: 12.000 de lire sterline (purtați înainte)

Palton: Max Mara, 3.080 lire sterline (purtat înainte)

Ceas: Cartier, colecția Prințesei Diana (purtat înainte)

Verighetă și inel de logodnă din aur galez (purtate înainte)

A doua zi, 16 aprilie. Total: 25.412 lire sterline

Palton: Ralph Lauren Collection Leonarda Coat, 4.281 lire sterline

Pantaloni: Max Mara, 329 lire sterline

Geantă: 1.151 lire sterline

Top: Necunoscut

Total dimineața: 5.761 lire sterline

Meghan a participat, după-amiaza la Land Rover Driving Challenge, la Zuiderpark. A avut o ținută aproape integral Celine.

Jachetă: Celine, 2.400 de lire sterline

Blugi: Moussy Vintage, 266 lire sterline

Pantofi: Chanel, 660 lire sterline

Ochelari de soare: Celine, 360 lire sterline

Geantă: Celine, 1,950 lire sterline

Brățară: Cartier, 5.800 lire sterline (purtată înainte)

Inele: Shiffon, 911 lire sterline (purtat înainte)

Total după-amiază: 5.636 lire sterline

Seara, la ceremonia de deschidere, Meghan a purtat un body de 620 de lire sterline de la Khatie în timp ce a ținut un discurs la ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus din Haga. Cel mai scump obiect purtat în timpul călătoriei a fost noul colier Cartier al lui Meghan, în valoare de 12.800 de lire sterline.

Body: Khaite, 620 de lire sterline

Pantofi: Manolo, 595 lire sterline

Colier: Cartier, 12.800 lire sterline

Brățară: Cartier, 5.800 lire sterline (purtată înainte)

Brățară de tenis: a prințesei Diana (purtată înainte)

Cercei: Lorraine Schwartzman (purtați înainte)

Totalul serii: 14.015 lire sterline

A treia zi, 17 aprilie. Total: 5.912 lire sterline

Meghan a participat la Jocurile Invictus alături de Prințul Harry purtând o bluză albă de Brandon Maxwell. În contrast cu colierul de 12.800 de lire sterline, a doua zi Meghan a purtat un colier de 23 de lire sterline.

Blazer: Brandon Maxwell, 1.944 lire sterline

Colier Zodiac: Child of Wild, 23 de lire sterline

Blugi: Necunoscut

Pantofi: Manolo, 455 lire sterline (purtați înainte)

Ochelari de soare: Valentino, 97 lire sterline (purtați înainte)

Set de inele: Shiffon, 911 lire sterline (purtat anterior)

Brățară: Cartier, 5.800 de lire sterline (purtată anterior)

Inele: Shiffon, 911 lire sterline (purtat înainte)

Ceas: Cartier, purtat înainte, din colecția Prințesei Diana

Total dimineața: 1.967 lire sterline

Mai târziu în cursul zilei, ducesa a participat la o lectură pentru un grup de 12 copii în cadrul unui eveniment privat desfășurat în Zuiderpark, unde a îmbrăcat un blazer cu dungi despre care se crede că este de Veronica Beard, în valoare de 675 de lire sterline. Ea a asortat look-ul casual cu una dintre faimoasele sale cămăși relaxate de tip boyfriend și o pereche de blugi din denim albastru, optând pentru accesorii și un machiaj subtile.

Blazer: 675 lire sterline Veronica Beard

Cămașă: Necunoscut

Blugi: Necunoscut

Total după-amiaza: 675  lire sterline

Seara, Meghan a purtat rochie Valentino în valoare de 3.600 de lire sterline și pantofi de la Manolo Blahnik care costă 677 de lire sterline, la o recepție, asortându-și ținuta cu o geantă din piele de căprioară de la Khaite în valoare de 960 de lire sterline

Rochie: Valentino 3.600 de lire sterline

Geantă: Khaite 960 lire sterline

Pantofi: Manolo, 677 lire sterline

Totalul serii: 5.237 lire sterline

Sursa foto: Instagram, Daily Mail