Lui George Burcea îi priește despărțirea de Andreea Bălan. Curg contractele

Lui George Burcea îi priește despărțirea de Andreea Bălan. Curg contractele
Disputele și despărțirea cuplului Andreea Bălan – George Burcea i-au adus în centrul atenției. Nu doar al publicului, care a căutat cu aviditate articolele sau emisiunile legate de viața lor, ci și al companiilor cu bani din showbiz.

Dincolo de tristețea pe care o provoacă despărțirea cu scandal a doi oameni, care au de crescut și doi copii, notorietatea crescută brusc le-a adus celor doi artiși și beneficii profesionale.

Andreea Bălan este deja o vedetă consacrată, dar cu siguranță ratingul emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 va crește în noul sezon datorită poveștii ei nefericite. Apoi, ultimul videoclip lansat, care are ca temă violența dintr-un cuplu, s-a bucurat rapid de succes.

Soțul ei, George Burcea, era un actor care nu ieșise cu niciun rol în evidență pe scena teatrului, iar proiectele despre care spune că încerca să le dezvolte nu-l scoteau nici din conul de umbră, nici nu-i umpleau buzunarele cu bani.

Dintr-odată a apărut scandalul cu tatăl său criminal, cu fumarea unor țigări cu „ierburi”, totul culminând cu despărțirea de mama fetițelor sale.

Producătorii de la Pro Tv au văzut în el un potențial personaj al emisiunii Ferma – Orășeni contra săteni, și l-au invitat în emisiunea noului sezon, care va începe curând. George a semnat contractul vieții sale profesionale de până acum și va câștiga circa 7.000 de euro lunar (dacă se mențin sumele din sezonul anterior).

Deja actorul a început să facă reclamă emisiunii pe paginile lui de socializare. Zilele trecute și-a făcut o prezentare pe Facebook:

„Actor, tătic, om. Așa s-ar descrie, pe scurt, George Burcea. Și-a descoperit pasiunea pentru actorie în timp ce se afla la o piesă de teatru și a știut că trebuie să facă trecerea de la marină spre un domeniu care să-i permită să fie creativ. Nu a avut o copilărie ușoară, dar a învățat foarte multe lucruri despre munca la curte. Consideră că toată experiența de viață îl va ajuta în fermă și îi va da puterea să fie un sătean victorios”.

Acum, se mai bucură de un contract pe bănuți. Televiziunile difuzează de vreo două zile un spot publicitar cu el, reclamă la un complex imens de mărfuri.

Fizic, George Burcea este deja cantonat pe platoul Pro Tv, undeva la munte, unde se filmează primele episoade din Ferma. Ieri, de „Sfânta Maria”, departe de fetițele lui, actorul a postat o fotografie cu ele și le-a făcut o urare, neomițând să amintească și de emisiune:

„La mulți ani pentru cele două Marii, Ella Maya și Clara Maria, lăpticii iubiți. Chiar dacă George este în emisiune la @fermaprotv , cu siguranță se gândește la ele și de departe le îmbrățisează și le pupă și le iubește”.

Cu siguranță, la finalul sezonului Ferma, vor mai curge contracte și solicitări, iar cariera lui George Burcea va cunoaște un salt profesional și financiar. Și, poate, părinții celor două fetițe vor ajunge la o împăcare.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp