Lui Meghan Markle i-a dispărut inspirația. Copiază la greu ținutele

Lui Meghan Markle i-a dispărut inspirația. Copiază la greu ținutele
După ce a intrat pe ușa din față a  Palatului Buckingham, la braț cu un prinț, actrița care avea să devină ducesă de Sussex a avut de dovedit multe. Între care și faptul că e plină de stil, că știe eticheta și că se conformează. Cu conformatul nu a fost mereu așa, însă ținutele cu care Meghan Markle s-a expus în public au fost un exemplu de rafinament. Pe mii de dolari piesa, dar asta e altă discuție.

Acum, lui Meghan Markle i-a dispărut inspirația, se pare. Și se vede.   Utilizatorii de rețele sociale glumesc că Meghan Markle o „copiat-o” pe Michelle Obama folosind un costum roșu de 7.500 de dolari care arată foarte asemănător cu ținuta folosită de fosta primă doamna la ceremonia de inaugurare a mandatului lui Biden, scrie Daily Mail.

Meghan Markle a scos vineri o pagină din cartea de stil a lui Michelle Obama, când a fost fotografiată  la New York într-un costum roșu monocrom – cu un aspect izbitor de similar cu mult-lăudata ținută pe care fosta primă doamnă a purtat-o ​​la investirea președintelui Joe Biden.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, a îmbrăcat o haină de cașmir Loro Piana de 5.840 dolari, asortată cu pantaloni largi de 1.685 dolari și pantofi roșii de la Manolo Blahnik în timp ce vizita școala Harlem PS 123 Mahalia Jackson.

Lui Meghan Markle i-a dispărut inspirația

La investirea lui Biden, Obama a afișat o siluetă elegantă într-un costum de culoare asemănătoare, din cap până în picioare, de Sergio Hudson. Singura diferență a fost că versiunea lui Markle a costumului monocrom era mai relaxată, probabil pentru că avea să stea jos și să citească noua ei carte pentru copii „The Bench”, pentru elevii din clasa a doua.

Haina sa reversibilă este confecționată din cașmir cu față dublă, are cusături invizibile, finisate manual, și vine cu un guler detașabil, tricotat din cașmir. Piesa de designer era mai mare și mult mai puțin structurată decât haina lui Obama. Un alt detaliu unic au fost buzunarele sale, care erau încadrate cu o nuanță mai deschisă de căptușeală în formă pătrată.

Markle a accesorizat look-ul cu  bijuterii din aur, inclusiv un inel cu diamante de 4.500 de dolari de la Birks, ceasul Cartier Tank de 23.000 de dolari al Prințesei Diana, o brățară Cartier Love de 6.900 de dolari, o brățară de la  Jennifer Meyer de 3.000 de dolari și inelul de logodnă cu diamant, estimat a fi  în valoare de aproximativ 350.000 de dolari. Evident, și-a completat look-ul cu o mască de față neagră – nu roșie – care arăta exact ca aceea pe care Obama o împerechease cu costumul ei în urmă cu opt luni.

Părul aranjat într-un coc elegant, a părut, de asemenea, să fie inspirat din coafura lui Obama din ziua inaugurării președintelui Biden. La fel ca fosta primă doamnă, Markle avea părul coafat în bucle libere.

Ce spun internauții și stiliștii care au deconspirat-o

„Acest lucru îmi amintește de lookul ul afișat de Michelle Obama la momentul inaugurării președinției lui Biden”, a scris o persoană pe Twitter „ Costumul arată similar cu look-ul de inaugurare al lui Michelle Obama în 2021”. O altă persoană de pe Tweeter a remarcat, „Ținuta de culoare roșcată a doamnei ducesă seamănă izbitor cu ținuta lui Michelle Obama de la investire”.

Probabil că Markle își găsește inspirația în stilul lui Michelle, după ce ea și soțul ei, prințul Harry, au confirmat la începutul acestui an că nu se vor mai întoarce ca membri ai familiei regale în urma mutării lor în SUA.

Așa cum a menționat editorul de modă Vogue Janelle Okwodu într-un articol recent despre fosta stea din Suits „reinventând stilul regal”, „șablonul pentru îmbrăcarea vieții post-publice”, a fost stabilit de Obama „în multe feluri”. Scriitorul a subliniat că fosta primă doamnă a început să se îmbrace singură după ce a părăsit Casa Albă, folosind ceea ce a învățat de la stiliștii pe care i-a avut la dispoziție în perioada respectivă.

Markle se confruntă cu același lucru. Markle o admiră cu siguranță pe Michelle, lucru pe care l-a  afirmat în trecut. În plus, Markle nu are un stilist personal.

Ce au făcut Harry și Meghan cu copiii lor cât au plecat de acasă

Markle și Harry și-au lăsat copiii  – Archie, de doi ani, și Lilibet, de trei luni – acasă în California în timpul vizitei lor, care se așteaptă să se încheie luni. Această perioadă marchează cel mai lung timp petrecut departe de fiica lor nou-născută. Cei doi sunt cazați la hotelul Carlyle din Manhattan – unde camerele de top costă până la 8.800 USD pe noapte.

Markle, 40, și Harry, în vârstă de 37 de ani, au început joi prima zi a turneului, când și-au adus omagiul victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie la Ground Zero. Ulterior, s-au întâlnit cu ambasadorul SUA la Națiunile Unite, Linda Thomas-Greenfield. Cuplul a vizitat, de asemenea, birourile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), unde au avut o întâlnire cu Chelsea Clinton, oficiali din domeniul sănătății și alți experți pentru a discuta despre echitatea vaccinului împotriva Covid 19.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail