Lui Theo Rose și lui Anghel Damian le-a fost scrisă în stele întâlnirea. Ce le rezervă horoscopul

Lui Theo Rose și lui Anghel Damian le-a fost scrisă în stele întâlnirea. Ce le rezervă horoscopul
Lia Bugnar și Anghel Damian au avut o relație timp  de opt ani. El avea 23 de ani, ea 45 când au început relația. Acum, ea are 53, el a făcut 31, iar Theo Rose, noua iubită a bărbatului, tocmai a împlinit 25 de ani. De fapt, ci doi amorezi sunt născuți la câteva ore distanță.

Lui Theo Rose și lui Anghel Damian le-a fost scrisă în stele întâlnirea. Sunt născuți în zile consecutive. Luni, 8 august, a fost ziua  cântăreței. Theo Rose a împlinit 25 de ani. Marți, 9 august, e ziua regizorului. Anghel Damian sau Husky, cum era el alintat de fosta iubită, actrița Lia Bugnar, a împlinit 31 de ani. Chiar dacă a dezvăluit că își petrece ziua într-un loc montan, cu piscină, încă nu știm dacă iubita sa îi este alături. Cel puțin, din imaginile postate de cei doi, nu se vede.

Ce le prezice horoscopul lui Theo Rose și lui Anghel Damian

Iată ce spun zodiile despre Theo Rose. „Dacă ai văzut lumina zilei în ziua de 8 august, zodia ta este Leul și ești sub stăpânirea Soarelui și a planetei Saturn. Dai dovadă de stabilitate atât în sfera personală, cât și în cea socială și profesională, și ești străbătut de o viziune practică asupra vieții. Cu toate acestea, ai tendința de a te cufundă peste măsură în muncă , iar acest lucru nu îți permite să te bucuri cu adevărat de plăcerile vieții”, scrie Diane.ro.

Anghel Damian este, conform zilei de naștere, un Leu aflat sub guvernarea Soarelui și a planetei Marte. „Ești înzestrat cu o intensă energie fizică, care radiază cu pregnantă în jurul tău. Posezi o hotărâre de nestrămutat ce tinde să iasă în evidență în fiecare acțiune întreprinsă de tine.

Cu toate acestea, pentru a beneficia de sprijinul și colaborarea necesare pentru atingerea obiectivelor tale trebuie să înveți artă subtilă a persuasiunii. Există posibilitatea unor frământări în viață familială , posibil în relația cu mama ta. Ești întotdeauna gata să faci orice pentru a-i proteja pe oamenii iubiți și a-i apară față de orice rău”, mai arată sursa citată.

August, prima lună de relație oficializată pentru cei doi Lei îndrăgostiți

Leul trece printr-o perioadă favorabilă trasării de planuri de afaceri și punerii la punct a unor noi metode de a-și spori veniturile. Luna aceasta Leul are inspirație în îmbunătățirea imaginii sale exterioare, ceea ce îi dăruiește mari oportunități în dragoste. Dacă are deja un tovarăș de viață, relația sa cu acesta se revigorează. Leul se simte îndemnat să-și materializze cât mai curând visele, obiectivele, mai arată sursa citată.

Imaginați-va o familie de lei în savană. Aleargă după pradă, se hrănesc bine, apoi stau toată ziua, se joacă, își ling labele, se curată cu calm, torc. Cam așa procedează și Leii zodiacului. „Combinația dintre doi Lei poate fi dificilă când vine vorba despre intimitate, dar viață lor sexuală poate fi excelență. Natură caldă a unui Leu și abordarea pasională a tuturor lucrurilor, inclusiv a sexului, îi pot ține împreună multă vreme.

Cu toate acestea, ambii parteneri au o parte pe care nu vor să o vadă și ceilalți, dar pe cealaltă parte scotocesc că să afle adevăruri ascunse la ceilalți. Ceea ce poate aduce o stare de neliniște în cuplu, de frică să nu se descopere realitatea. Principala problema într-o relație cu doi Lei este că pot fi doi parteneri care nu se respectă reciproc. Deși ambii își doresc parteneri cu încredere de sine, în momentul în care cineva este foarte puternic, îl consideră arogant și apare neîncrederea de sine.

Este normal că doi Lei să împartă aceleași valori: curajul, claritatea, forță interioară. Amândoi vor prețui cel mai mult, când sunt împreună, timpul pentru odihnă, timpul pentru joacă. Se vor distra de minune împreună, că niște copii. Le place să lenevească asemenea unor lei adevărați. De aceea se bucură de fiecare moment liber din viață lor”, notează Sfatulparintilor.ro.

Sursa foto: Cancan.ro, Instagram