Luptător celebru arestat pentru crimă. Și-a omorât iubita – cazul seamănă cu cel al lui Cristian Cioacă!

Luptător celebru arestat pentru crimă. Și-a omorât iubita – cazul seamănă cu cel al lui Cristian Cioacă!
Un fostul luptător MMA (arte marțiale mixte) a fost arestat sub suspiciunea că și-a ucis iubita. Se pare că Baroni se afla sub influența drogurilor și a alcoolului atunci când s-a certat cu partenera sa într-un hotel, iar scandalul a escaladat, în final femeia pierzându-și viața.

Fostul luptător UFC Phil Baroni și-a ucis iubita în timpul unui scandal care a avut loc într-un hotel din San Pancho, Mexic. Acesta luptase pentru Ultimate Fighting Championship, o companie americană de promovare a artelor marțiale mixte cu sediul în Las Vegas, Nevada.

Potrivit presei locale, se crede că Baroni i-a abordat pe ofițerii de poliție și le-a spus că prietena lui nu a răspuns, înainte de a-i duce în camera lui de hotel. Acest lucru a fost susținut de postul de știri mexican Tribuna De La Bahia. Se pare că Baroni și-ar fi bătut până la moarte iubita, după ce s-au luat la ceartă. Femeia era originară din Mexico City.

Suspectat de crimă, Baroni a fost arestat

Potrivit presei din Mexic, se pare că, în timpul scandalului violent, luptătorul Phil Baroni și-a aruncat iubita în duș, iar femeia s-a lovit la cap și a murit câteva minute mai târziu. Felul în care femeia și-a pierdut viața este asemănător cu modul în care a fost ucisă Elodia Ghinescu, de polițistul Cristian Cioacă.

Chemați la fața locului, ofițerii de poliție au precizat că au găsit o femeie goală pe un pat acoperit cu un cearșaf de pat care prezenta „multe urme de bătăi” și nu mai avea niciun semn vital.

O anchetă completă în acest caz este în curs de desfășurare. Phil Baroni a fost arestat sub suspiciunea de omucidere, potrivit Dailystar.

Baroni a fost cunoscut ca „durul din New York” în perioada în care a jucat în UFC. El a concurat în Octogon între 2001 și 2005 înainte de a semna cu PRIDE Fighting Championship din Japonia. Apoi a trecut pe la diverse organizații MMA înainte de a se alătura din nou UFC în 2009. Ultimul meci de MMA al lui Baroni a fost în 2019, când luptătorul chinez Sam Wang a reușit să-l învingă pe american în prima rundă.

Recomandarile noastre