„M-a apucat un dor nebun de…”. Adela Popescu a mărturisit că ceva îi lipsește teribil

„M-a apucat un dor nebun de…”. Adela Popescu a mărturisit că ceva îi lipsește teribil
Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Caracterizându-se ca o femeie elegantă, ea s-a ferit de-a lungul timpului de scandaluri. Telespectatorii îi simt deja lipsa pe micul ecran, după ce vedeta s-a retras în concediu prenatal.

Adela Popescu a mărturisit că ceva îi lipsește teribil.  Prezentatoarea TV și Radu Vâlcan așteaptă venirea pe lume al celui de-al treilea copil al lor. Ea a anunțat în direct la „Vorbește Lumea” că este însărcinată din nou. La fel a procedat și cu anunțul despre sexul bebelușului.

Adela Popescu simte un dor în suflet

Atunci când nu se află în platoul emisiuni „Vorbește Lumea”, viitoarea mămică crează conținut pe rețelele sociale. Este un membru activ pe Instagram și își ține comunitatea la curent cu întâmplările din viața ei. 

Adela Popescu povestește experiențe personale pe contul de Instagram. Uneori își manifestă părerile sau oferă anumite sfaturi. Vedeta a fost sinceră cu fanii ei și le-a mărturisit că îi lipsește ceva foarte mult. Spunându-și of-ul, ea a distribuit mai multe fotografii vechi. Imaginile au fost realizate într-o vară petrecută la Șușani, satul în care Adela s-a născut și a crescut.

„M-a apucat un dor nebun de Șușani”, a scris Adela Popescu pe Instagram Stories.

Postările Adelei au adus o adiere caldă în social media. Vedeta apare pozând lângă o viță de vie. Pare să fi fost o atmosfera relaxată, după cum se observă în zâmbetul ei.

Adela Popescu va avea încă un băiețel

Radiază de fericire. Adela Popescu a aflat ce bebeluș va naște. Frumoasa prezentatoare TV va fi mămică pentru a treia oară. Însărcinată în 17 săptămâni, ea a anunțat sexul bebelușului pe care îl poartă în pântec. Cei doi vor fi părinții a trei băieței. După aflarea veștilor, Radu Vâlcan a spus că se pregătește și pentru al patru-lea copil, pentru că vrea și o fetiță.

„Cel mai amuzant este că e tot băiat. Voi vă dați seama ce ne așteaptă?! După ce a venit rezultatul testului genetic, Radu a avut o reacție surprinzătoare: O să avem patru copii! Din cauză că acesta este tot băiat, o să mai facem unul până iese fetiță. Ni l-am dorit foarte mult! Eu mi-am imaginat mereu că voi fi mamă a trei băieți. Mi se pare mare lucru să fiu regina lor!”, a declarat Adela Popescu.

E, din nou, burlac vânat. Ultimele noutăți după divorțul lui Pepe de Raluca. Cântărețul spune tot