Machiajul rapid care te ajută să ascunzi oboseala

Machiajul rapid care te ajută să ascunzi oboseala
De cele mai multe ori, ajungem să înțelegem că machiajul arată cel mai bine pe o față odihnită, care radiază de energie. Însă ce să faci dacă trebuie să arăți bine într-una din zilele când ești obosită? Încerci machiajul rapid care te ajută să ascunzi oboseala.

Noaptea nedormită, ziua supraîncărcată sau starea psihică proastă se pot vedea imediat pe față. Pentru aceste probleme există câteva trucuri simple. Iată ce ai nevoie pentru machiajul care te ajută să ascunzi oboseala. 

Machiajul care ascunde oboseala. Ce ai nevoie

Corectorul este esențial mai ales dacă ai cearcăne. Folosește un produs 2 în 1, atât corector, cât și iluminator. În momentul în care aplici un astfel de produs sub ochi, nu îți ascunde doar cearcănele, dar îți accentuează și privirea, oferindu-ți un look luminos. 

Chiar dacă poate părea o tortură să folosești clește de gene, acesta poate fi foarte util. Îți oferă niște gene lungi, care atunci când sunt frumos rimelate îți pot schimba total look-ul. Merită să îl încerci, mai ales că durează doar 20 de secunde să îl folosești, iar efectul este de neprețuit. După ce ai folosit cleștele, încearcă să aplici rimelul încet, de la baza genelor în sus, până la vârfuri. Încearcă să acoperi genele dintr-o singură aplicare, deoarece un al doilea strat de rimel îți va încărca genele și îți va accentua oboseala.

Nu uita de fard de obraz și luciu de buze 

Pentru un look proaspăt, blush-ul este foarte important. Cele mai bune sunt cele sub forma de cremă, deoarece îți oferă un aspect natural și de asemenea intră foarte bine în piele. Poti să încerci blush-urile care au mai multe nuanțe.

Atunci când ești obosită și vrei să încerci să ascunzi acest lucru, evită să te dai cu un ruj mat, într-o nuanță intensă, deoarece acest lucru nu te va ajuta. Cel mai bine ar fi să încerci un luciu în nuanțe naturale de roz, care îți vor oferi un plus de prospețime.

Foto: Facebook

Valentine’s Day. Cocktail-ul perfect pentru momentele romantice