Mădălin Voicu îi dă lovitura fatală iubitei sale. Tânăra e în stare de șoc

Mădălin Voicu îi dă lovitura fatală iubitei sale. Tânăra e în stare de șoc
Chiar dacă are 70 de ani, Mădălin Voicu se ține tare și are iubită mai tânără cu 22 de ani. Ce vrea ea, nu vrea el.

Mădălin Voicu a avut multe femei a activ, dar pare că acum s-a potolit. Chiar are ce-i trebuie acasă, acesta iubește prea mult libertatea.

Mădălin Voicu îi dă lovitura fatală iubitei sale. Tânăra e în stare de șoc

Mădălin Voicu iubește ca în tinerețe. Iubita sa, cu 22 de ani mai tânără îi oferă tot ce are nevoie, dar nu îi va îndeplini cea mai mare dorință, de a o duce în fața altarului. Chiar dacă cei doi sunt împreună de mai mulți ani, Mădălin se pare că nu mai vrea să se lege la cap mai mult decât atât.

Artistul a avut deja trei căsătorii până acum și nu mai simte nevoie de o altă verighetă pe deget. În plus, e convins că mariajul i-a purtat ghinion până acum și nu mai vrea să treacă iar printr-un necaz. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după ce Mădălin divorțase de Carmen Olteanu în 2017, iar noua iubită i-a șters atunci toate lacrimile și l-a făcut să se îndrăgostească nebunește.

„Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani”

„Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap.

Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut. Nu ar mai trebui să fac asta. Căsătoria nu-mi poartă noroc deloc.

De obicei, sunt un om care mă înscriu în rigorile ordinii și disciplinei, dar am zis că de data asta nu. Locuim în casa unde m-am născut, unde am copilărit. E mult spus conac, e o casă construită la începutul secolului XX, cu amprenta acelor vremuri, nu-i vreun castel sau palat”, a declarat Voicu.

Nehotărât în privința unui copil

Chiar dacă are șapte copii din cele trei căsătorii, Mădălin nu ar spune nu și celui de-al optulea. Fostul parlamentar are însă o teamă, se gândește că nu va reuși să-l crească. ”Aș mai face un copil, dar mi-e teamă că nu mai am cum să-l cresc, e vorba de timp aici”, a afirmat Mădălin.

Sursă foto: the romania journal

Parteneri