Mădălina Dobrovolschi a plecat de la Realitatea ca să facă asta. Unde s-a angajat

Mădălina Dobrovolschi a plecat de la Realitatea ca să facă asta. Unde s-a angajat
Fosta realizatoare Realitatea a plecat din televiziune. Ea și-a schimbat radical ocupația, după lunile în care a apărut „pe sticlă”.

Mădălina Dobrovolschi a plecat de la Realitatea ca să facă asta. A părăsit televiziunea în toamna anului trecut. După ce a încheiat relațiile cu Realitatea Plus, fosta prezentatoare s-a făcut consultant la stat. Corina Popescu, CEO-ul Electrica, a luat-o drept consultant pe Mădălina Dobrovolschi, fost jurnalist și fost purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, scrie Economedia.ro.

Poate vă întrebați care ar fi ideea unei astfel de angajări. Compania cu capital de stat are în plan crearea unei fundaţii. Fundația Electrica, ar urma să finanțeze proiecte de responsabilitate socială corporativă.

Concurs pentru poziție cu salariu la secret

Mădălina Dobrovolschi deţine funcţia de senior consultant al managerului Corina Popescu. A ajuns în această funcție în urma unui concurs care a avut loc în urmă cu aproape două luni.

„Pe mine mă pasionează de foarte mulţi ani, îmi doream foarte mult să îmi completez sufleteşte cariera cu o chestiune din asta. Aveam demult în plan o serie de acţiuni filantropice şi dorinţa mea s-a intersectat cu planurile Corinei Popescu de la Electrica”, a declarat Dobrovolschi pentru Economedia.  Mădălina Dobrovolschi a spus că este remunerată este „conform grilei de salarizare”, care nu este publică.

Mădălina Dobrovolschi a plecat în toamna anului trecut de la Realitatea Plus. A lucrat acolo șase luni. Amintim că până în decembrie 2019, Mădălina Dobrovolschi (fostă Puşcalău) a fost purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis. A stat în această funcție peste trei ani (din august 2016). Până la poziţia de la Cotroceni, a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 TV şi, pentru scurt timp, la TVR. Ultimele zvonuri din mediu politic liberal o dădeau ca viitoare președinte al TVR sau director general în aceeași instituție.

Sursa foto: Instagram

Carmen Brumă vorbește despre COVID-19. Ce părere are vedeta despre vaccinare