Mădălina Ghenea, la restaurant, în compania unui bărbat. Imaginile momentului – Exclusiv

Mădălina Ghenea, la restaurant, în compania unui bărbat. Imaginile momentului – Exclusiv
Despre Mădălina Ghenea nu s-a mai scris de mult că ar fi într-o relație, după ce, în trecut, actrița și modelul a avut de-a face cu mai mulți bărbați celebri.

Mădălina Ghenea mărturisea, primăvara aceasta, că s-a cam săturat să fi singură și că  așteaptă bărbatul ideal lângă care să se bucure de viață. Nu a spus-o de-a dreptul, ci printre rânduri, dar la obiect. Ea a și glumit, desenând, la un moment dat, „bărbatul ideal”.

Referitor la relații, se știe că s-a iubit cu unul din fiii răposatului mogul de la Luxottica, dar și cu designerul Philip Pelin sau actorul Gérard Butler. Anul trecut, părea în tandrețuri cu un june fotbalist, mult mai tânăr decât ea ( motiv pentru care a intervenit mama acestuia), Nicolo Zaniolo.

Mădălina Ghenea pare sosia Sphiei Loren

Mădălina Ghenea trăiește în Milano, cu fiica sa, pe care o are din relația (care nu a mers) cu antreprenorul român Matei Stratan. La Milano, vedeta are un restaurant preferat care are legătură, culmea, cu modul în care arată Mădălina Ghenea. Și aici nu e vorba de siluetă, ci de trăsăturile feței. E clar pentru toată lumea că Mădălina e o sosie naturală a Sophiei Loren, cele două semănând ca picăturile de apă, la aceeași vârstă.

Mădălinei Ghenea îi place cel mai mult din toată capitala modei, Sophia Loren Resturant, un concept plin de imagini ale divei care, la prima vedere, pentru cineva care nu e pe fază, pot părea portrete ale Mădălinei. De altfel, așa cum vă amintiți, Mădălina Ghenea o joacă pe Sopphia Loren în The House of Gucci, celebrul film al lui Ridley Scott, lansat anul trecut.

Cine e bărbatul care a dus-o pe Mădălina la restaurantul ei preferat

La Sophia Loren Resturant a fost Mădălina Ghenea serile trecute la o cină cu un tânăr antreprenor tatuat, de succes și atrăgător. Cei doi au atras toate privirile. Ea a purtat o rochie scurtă, amplu decoltată,  și sandale platformă cu tocuri înalte și ascuțite. El a a îmbrăcat o ținută de designer și i-a pus mâna după gât Mădălinei, ca să se fotografieze.

Davide Scalmani deține o companie de consultanță și imagine, care oferă servicii de management în carieră pentru actrițe și actori, atleți și așa mai departe.

Sursa foto: Insragram