Mădălina Ghenea le-a tăiat respirația. A făcut și o mică boacănă la Festivalul Filmului de la Veneția

Mădălina Ghenea le-a tăiat respirația. A făcut și o mică boacănă la Festivalul Filmului de la Veneția
Că o interpretează pe Sophia Loren în celebrul film al lui Ridley Scott, „House of Gucci”, nu mai e un secret. Și nici faptul că e o profesionistă desăvârșită.

Nu degeaba e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Mădălina Ghenea știe cum să întoarcă privirile. Și a dovedit-o din nou cu apariția sa colosală pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția. Le-a tăiat respirația multora dintre cei prezenți. Mădălina Ghenea a atras toate privirile cu ținuta sa purtatăla Festivalul de Film de la Veneția din acest an.

În vârstă de 34 de ani, românca a purtat o rochie neagră, semnată de un designer celebru. Partea de sus, dantelată și transparentă, i-a pus în evidență și mai mult decolteul generos Mădălinei, cu un decupaj chiar deasupra sânilor. Fusta, amplă, dintr-un material tare, avea și ea o crăpătură adâncă.

Mădălina Ghenea știe cum să întoarcă privirile

Ținuta i-a venit perfect frumoasei românce, reușind să atragă toate privirile celor prezenți la eveniment.

În plus, la eveniment, Mădălina Ghenea a purtat un machiaj special, care a fost apreciat în număr mare de admiratoarele sale din mediul online, care au rugat-o să le arate cum a fost realizat. „Am fost rugată de mai multe ori să fac un tutorial de machiaj și de aranjare a părului. Poate mâine. Ce spuneți?”, a spus Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea, premiată la Veneția

Mădălina Ghenea a fost premiată în cadrul acestui festival de film, actrița recunoscând și faptul că a fost copleșită de emoții. A făcut o mică boacănă, pe care a relatat-o cu umor.

„Seara trecută am fost premiată în timpul Festivalului de Film de la Veneția și am fost atât de emoționată, încât mi-am scăpat premiul pe scenă. Prietenii mă numesc domnișoara Bean (n.r aluzie la Mister Bean) deoarece sunt o persoană neîndemânatică, împărtășesc asta cu voi pentru că știu că astfel de lucruri nu apar pe pagina mea.  V-ar plăcea să mă vedeți când scap trofeul?”, a scris Mădălina pe Instagram.

Sursa dfoto: Instagram