Mădălina Ghenea s-a dat cu rușii. Să vedeți ce face – Exclusiv

Mădălina Ghenea s-a dat cu rușii. Să vedeți ce face – Exclusiv
Considerată una din cele mai frumoase femei din lume, Mădălina Ghenea este actriță și model cu reputație internațională. Iar dincolo de asta e o vedetă foarte îndrăgită de fani.

După ce a apărut în filmul lui Ridley Scott, House of Gucci, Mădălina Ghenea a mai filmat un thriller, cu traficanți de droguri și rechini, care urmează să fie lansat în toamna acestui an.

Între timp, Mădălina Ghenea care, de epuizare, a ajuns din nou la spital, și-a revenit și își continuă munca. Ea a călătorit zilele trecute de la Milano la Innsbruck, iar aflată departe de casă încearcă să își găsească liniștea și să se relaxeze.

Vedeta vorbește fluent mai multe limbi străine

După cum știți, Mădălina Ghenea este o vedetă foarte atentă la educație și dezvoltare personală. Vedeta a studiat și vorbește fluent mai multe limbi străine, iar pe fiica ei, Charlotte, o învață de asemenea. Dar cum viața în Italia și-a pus puternic amprenta asupra sa, Mădălina Ghenea vorbește cel mai mult italiană. Și citește.  Dacă cele mai multe dintre vedete se laudă cu orice altceva decât lista de lecturi, nu la fel stau lucrurile în cazul Mădălinei Ghenea.

Mădălina Ghenea s-a dat cu rușii; nu s-a putut abține

Frumoasa româncă citește. Citește constant și iubește marii clasici ai literaturii universale. În aceste zile frumoasa româncă se delectează cu celebrul roman al lui Feodor Dostoievski, Crimă și pedeapsă. Ea citește cartea în limba italiană. A luat-o cu ea în călătoria pe care a trebuit să o facă în vestul Europei.

Asta în timp ce, de la izbucnirea conflictului din Ucraina, foarte mulți artiști ruși – scriitori, compozitori etc. – au fost puși pe „lista neagră” și interziși. În timp ce filarmonici din lume au decis să elimine din repertoriul lor compozitori ruși,  bibliotecile, editurile și librăriile din multe țări au boicotat literatura rusă.

De exemplu, cursurile despre opera scriitorului rus Feodor Mihailovici Dostoievski sunt descurajate în universităţile italiene, aceasta fiind o consecinţă a invaziei ruse în Ucraina, anunța, în martie,  Le Figaro. În ciuda trendului, Mădălina Ghenea e fidelă nevoii de cultură (de calitate). Ea mărturisește, într-un live, pe Instagram, că iubește această carte. A luat-o cu ea în călătorie și a citit nu numai al hotel, dar și în oraș, într-un moment de relaxare, la ceai.

Sursa foto: Instagram