Mădălina Ghenea sare la gâtul vedetelor: „Inventate peste noapte” – Exclusiv

Mădălina Ghenea sare la gâtul vedetelor: „Inventate peste noapte” – Exclusiv
Mădălina Ghenea, nu mai este un secret pentru nimeni, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Model și actriță, românca are o carieră de succes de care se bucură în fiecare zi chiar dacă, pentru ea face eforturi considerabile.

Cu apariții în cele mai bine cotate reviste de modă și stil, dar și în filme care s-au bucurat și se bucură de mare succes la public, Mădălina Ghenea este o vedetă în realul sens al cuvântului. Aceasta acumulează realizare după realizare, în timp ce se preocupă cu dedicație de creștere a fiicei sale. Așa cum știți frumoasa româncă este în acest moment mamă singură.

Nu de puține ori, Mădălina Ghenea a dezvăluit detalii intime din viața sa. A văzut toată lumea cât de atent și riguros se îngrijește.  Românca face sport în mod constant, iar în pandemie când sălile de sport au fost închise a continuat antrenamentul acasă. Ea nu ezită să se antreneze și în aer liber și este un model de viață sănătoasă pentru fiica sa. Mădălina și Charlotte, fiica ei de grădiniță, locuiesc la Milano împreună cu mama vedetei.

Vedetă foarte atentă la modul în care mănâncp și se întreține

Deseori, Mădălina este întrebată de fanii ei care sunt trucurile de frumusețe și sănătate la care apelează, iar aceasta este mereu foarte deschisă și împărtășește din experiențele ei. Bunăoară, recent, Mădălina Ghenea a exemplificat faptul că are o alimentație sănătoasă, bazată în principal pe vegetale, și că consumă dulciuri și carne foarte rar în fiecare lună. Seara trecută a fost un moment special în care mama ei a decis să își răsfețe fiica și nepoata cu clătite. De aici a pornit o discuție în legătură cu modul în care se prezintă alte așa numite vedete, pe rețelele sociale.

Mădălina Ghenea sare la gâtul „vedetelor inventate peste noapte”

Cu această ocazie Mădălina Ghenea a avut remarci acide la adresa fetelor care se autoproclamă vedete, pornind de la o discuție cu mama sa în care i-a arătat acesteia profilul de Instagram al unei tinere femei, iar mama a întrebat-o, sincer cu ce se ocupă aceasta.

„Întrebarea serii: în seara asta mama mi-a pregătit clătite; în timp ce gătea i-am arătat un profil de Instagram și reacția ei m-a bulversat. M-a întrebat: „Fata asta unde lucrează?” Din păcate nu i-am putut răspunde și este valabilă întrebarea pentru majoritatea „vedetelor” inventate peste noapte”, a scris Mădălina Ghenea într-o postare realizată pe InstaStory.

Amintim că actrița româncă ce a jucat deja în 10 filme internaționale, între care celebrul film al lui Sorentino, „Tinerețe”, dar și în recentul „Gucci” al lui Ridley Scott, unde i-a avut parteneri pe Al Pacino și Lady Gaga, a primit, luna trecută, trofeul Diva e Donna la Festivalul de Film de la Veneția, ajuns la a 79-a ediție.

Sursa foto: Instagram