Madonna e milionară, fratele său a trăit din cerșit. De ce nu s-au suportat niciodată

Madonna e milionară, fratele său a trăit din cerșit. De ce nu s-au suportat niciodată
Madonna e în doliu, după ce fratele său, Anthony Ciccone a trecut în lumea drepților. Bărbatul a dormit sub un pod și a trăit din cerșit.

Anthony Ciccone a avut o relație complicată cu Madonna și familia sa, din cauza problemelor pe care le-a avut cu alcoolul.

Fratele mai mare al Madonnei s-a stins din viață la 66 de ani, dar până în acest moment nu s-a spus cauza decesului. Anunțul trist a fost făcut de soțul surorii Madonnei, Joe Henry, care a postat pe contul de socializare o fotografie cu Anthony Ciccone.

„L-am iubit și l-am înțeles mai bine decât eram uneori dispus să las să se vadă”

„Cumnatul meu, Anthony Gerard Ciccone, s-a stins din viață aseară. Îl cunosc de când aveam 15 ani, în primăvara vieții noastre în Michigan, atât de mulți ani au trecut. L-am iubit și l-am înțeles mai bine decât eram uneori dispus să las să se vadă.

Necazurile trec, iar familia rămâne — cu mâinile întinse peste masă. Adio, atunci, frate Anthony. Vreau să cred că zeul în care a crezut fericita ta mamă (și a mea) așteaptă să te primească. Cel puțin pentru astăzi, nimeni nu mă va descuraja de la această viziune”, a fost mesajul lui Joe Henry.

„Madonnei nu-i pasă dacă sunt mort sau în viață”

Madonna și fratele său nu au fost niciodată într-o relație bună, iar în 2013, Anthony a povestit, într-un interviu, că nici Madonnei, nici familiei, nu-i pasă de el. El a precizat atunci că familia va fi mai fericită dacă el va muri. „Madonei nu-i pasă deloc dacă sunt mort sau în viață. Ea trăiește în propria ei lume.

Nu am iubit-o niciodată, ea nu m-a iubit niciodată. Nu ne-am iubit niciodată. Tatăl meu ar fi foarte fericit dacă aș muri de hipotermie și atunci nu ar mai trebui să-și facă griji pentru mine. El nu vrea să fiu eu, vrea să fiu altcineva. El crede că felul în care trăiesc este intenționat. Pur și simplu nu mă cunoaște”, a mărturisit Anthony Ciccone.

Madonna l-a vizitat la centrul de dezalcoolizare

Pe de altă parte, o sursă a declarat pentru revista People că atunci când a fost internat în centrul de dezintoxicare, Madonna l-a vizitat pe Anthony și l-a ajutat atunci când a fost dispus să o asculte. „Au fost cu toții acolo pentru el și, în ciuda faptului că era înstrăinat, Madonna l-a susținut în orice mod a putut atunci când a fost dispus să primească sprijinul. Membrii familiei, inclusiv Madonna, l-au vizitat în timp ce se afla în centrul său de dezintoxicare”, a spus sursa.

Recomandarile noastre