Bendeac a ajuns dependent de pastile după ce l-a „drogat” Gabriel Cotabiță. Va merge la dezintoxicare

Bendeac a ajuns dependent de pastile după ce l-a „drogat” Gabriel Cotabiță. Va merge la dezintoxicare
De mai mult de 14 ani, Mihai Bendeac se luptă cu o boală care nu-i dă pace. Artistul spune că va trebui să-și facă timp să se interneze o lună la o clinică de specialitate.

Nu poate funcționa fără medicamente, iar acest lucru a început să-l sperie. Mihai Bendeac trebuie să rezolve situația.

Mihai Bendeac, „drogat” de Gabriel Cotabiță. Caută soluții să scape de dependență

Insomniile lui Mihai Bendeac sunt deja ultra cunoscute, însă artistul a spus că acum e parcă mai rău ca niciodată. Dacă pe vremuri acesta lua somnifere seara, acum efectul acestora se duce după câteva ore de somn și e obligat să mai administreze încă o doză în miezul nopții. În podcast-ul lui Cătălin Măruță, vedeta a mărturisit și cum l-a “drogat” Gabriel Cotabiță, cu un medicament de somn.

“Am vrut să merg la baie, nu mă ascultau picioarele”

“Nu funcționez nici cum trebuie și va trebui la un moment dat să-mi fac timp să mă internez pentru o lună într-o clinică. Am început să iau pe la 22, 23 de ani diferite chestii. Nu-mi aduc aminte exact ce, dar îmi aduc aminte că la un moment dat am luat una foarte puternică, pe care tot Cotabiță mi-a dat-o și tot la Timișoara.

N-am să uit în viața mea cum eram în pat, era un aer condiționat care bătea înspre pat și am zis să-i dau drumul până mă bag în pat, apoi îl închid. Am luat pastila și mă uitam la un talk show și la un moment dat am auzit: Dar domnule Bendeac ce face? M-am gândit ce se întâmplă. Era doar în capul meu. Am vrut să merg la baie, nu mă ascultau picioarele. M-am întins puțin și când m-am trezit eram înghețat și trecuseră opt ore”, a explicat Mihai.

A avut două tentative de sinucidere

Depresia de care suferă Mihai Bendeac l-a dus în situații critice și, până în acest moment, acesta spune că a avut două tentative de sinucidere.

“Ce m-a oprit a fost gândul că mama sau tata vor trebui să se confrunte. Și cu bunicii am avut o relație specială. Pe unul dintre ei l-am pierdut când eram copil și pe celălalt la începutul pandemiei.

Și a fost foarte greu pentru că până în ziua de astăzi mă gândesc dacă nu cumva el a murit cu gândul că noi l-am părăsit. Noi l-am divinizat, dar nu am putut să-l mai vedem în ultimele zile. Mi-amintesc că ultima data când am fost la spital, după ce am ieșit din salonul lui am intrat în salonul doamnei doctor și am întrebat-o dacă se mai întoarce acasă. Și mi-a răspuns singură pe ea: nu. A fost unul dintre cele mai crunte momente din viața mea”, s-a destăinuit Bendeac.

Sursă foto: playtech, antena3