Mihai Bendeac se roagă la Dumnezeu să-l scape. Ce a pățit actorul

Mihai Bendeac se roagă la Dumnezeu să-l scape. Ce a pățit actorul
Una dintre cele mai îndrăgite vedete, Mihai Bendeac, trece prin momente grele. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Mihai Bendeac se plânge că în acest moment viața sa e un calvar. Ce s-a determinat pe actor să tragă o astfel de concluzie.

Mihai Bendeac se roagă la Dumnezeu să-l scape. Ce a pățit actorul

Nu e deloc în apele lui și crede că e posibil să fie pedepsit de Dumnezeu. Ce are Mihai Bendeac? Actorul a spus că a răcit îngrozitor și pentru că nu a avut încotro, și-a pus căciulă pe cap. Chiar dacă suntem în plină vară.  ”E pedeapsa lui Dumnezeu asta, că nu mă mai potolesc cu „nenorocirile”.

„Am răcit cobză. Băi, nu am mai răcit în halul ăsta cred că de doi ani. Curg mucii. Îmi curg mucii de zici că am robinet. Am avut până acum căciulă pe cap și mi-am dat-o jos… E pedeapsa lui Dumnezeu asta, că nu mă mai potolesc cu „nenorocirile”. Mi-e rău. Ia gata, mă, că mă ridic acum în picioare și… atât, mă pun la loc”, a spus Mihai Bendeac pe InstaStory.

Încearcă să țină în frâu depresia

Dacă de răceală va scăpa curând, se pare că nu la fel se va întâmpla cu depresia, o afecțiune care nu-i dă deloc pace lui Bendeac. Ce-i drept, acum a început să învețe să trăiască cu această boală.

“Nu, n-am reușit s-o înving, își arată colții destul de des, aș spune, dar cred că am învățat să trăiesc cu ea. Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare […] cred că rezolvarea propriei depresii nu stă decât în soarta fiecăruia dintre cei care se lovesc de așa ceva”, a declarat Mihai într-un interviu pentru Viva.

Ce face Bendeac ca să-și păstreze tinerețea

Și pentru că imaginea e extrem de importantă pentru el, Mihai a apelat la terapia vampir, o tehnică de înfrumusețare de care e extrem de mulțumit. „N-am copii, nevastă, dar măcar bine să arat. Mi-am făcut a doua tură din terapia vampir (…) Nu mi-a arătat fața atât de frumosă și luminos nici măcar la 25 de ani.

Se estompează riduri, arăt excepțional, sunt atât de frumos. Mie îmi e teamă de o singură chestie, când o să fac și a treia oară terapia vampir, a patra oară, o să arăt și mai tânăr, cred că într-un an dau bacul.”, a glumit Mihai Bendeac pe contul său de socializare.

Sursă foto: Digi FM

 

Recomandarile noastre