Oana Zăvoranu a recunoscut ce simte pentru Mihai Bendeac. „A vrut să ne întâlnim la el acasă”

Oana Zăvoranu a recunoscut ce simte pentru Mihai Bendeac. „A vrut să ne întâlnim la el acasă”
I-a șocat pe toți fanii săi cu dezvăluirile ieșite din comun pe care le-a făcut. Ce relație este între Oana Zăvoranu și Mihai Bendeac.

Să fi fost ceva între Oana Zăvoranu și Mihai Bendeac? Se pare că nu iese fum fără foc, iar declarațiile brunetei au stârnit curiozitatea tuturor.

Oana Zăvoranu a recunoscut ce simte pentru Mihai Bendeac. „A vrut să ne întâlnim la el acasă”

Se pare că în trecut au avut unele apropieri, dar nu s-a pus problema de ceva mai mult. Ce s-a întâmplat între Oana Zăvoranu și Mihai Bendeac? Într-un video postat pe Youtube, Querida a spus totul, punctând că este vorba mai mult de o relație „love-hate”. Oana a recunoscut însă că îl admiră mult pe Bendeac și îl consideră o persoană talentată.

„Nu are toate țiglele pe casă, ca și mine”

„Eu am declarat în nenumărate rânduri că îmi este simpatic, dar există și momente când îmi vine să îi dau numai pumni în cap. Am așa o relație de love-hate, e cu năbădăi, cu Bendeac. Este un personaj mișto, dar și joacă foarte bine. El și atunci când vrea să pară că nu joacă, el joacă. Nu are toate țiglele pe casă, ca și mine, nu are doar o păsărică, are un stol, ca și mine. Din când în când îl urmăream și mă zăpăcea cu pozele alea din lift… ăsta are un fetiș cu liftul”, a declarat Oana Zăvoranu pe YouTube.

Nu-și amintește dacă l-a sărutat sau nu

Oana a mers și mai departe și a spus că a existat o apropiere între ea și actor cu câțiva ani în urmă, ba chiar acesta a invitat-o acasă la el. Însă nu-și amintește deloc dacă s-au sărutat sau nu. „De aia te iubesc, ești cealapa, dar ești cealapa mișto. Eu cred că tu încă ești cu ochii pe mine și mă vrei la așternut.

Noi am avut niște discuții mai personale. Ne-am pupat? Am apucat să ne pupăm? Nu cred că ne-am pupat, e și dubios așa că… nu cred că ne-am pupat. A vrut să ne întâlnim acasă la el, mă rog. Vă dați seama ce ieșea dintr-un date cu mine și Bendeac? Că ne-am fi bătut… Nu ne-am pupat, dar am avut așa niște…”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Sursă foto: radio impuls