A trecut peste toate problemele pe care i le-a adus viața și a rămas la fel de puternică. Ce are de gând să facă acum Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu revine în forță. „Ce voi face eu împreună cu echipa mea nu a avut curajul să facă nimeni în România”

Pe 16 iunie 2021, Oana Zăvoranu împlinește 48 de ani, iar Alex Ashraf a fost primul care i-a trimis un mesaj de dragoste. „La mulți ani soția mea frumoasă. Te iubesc enorm de mult și mulțumesc pentru fiecare clipă alături de tine. Îți doresc ceea ce îmi doresc mie cel mai mult, iar restul le facem împreună”, au fost cuvintele lui Alex. Nici internauții nu au stat deoparte și au copleșit-o pe Querida cu toate urările de bine încă de la miezul nopții.

Cu trei ani în urmă, de ziua ei, Oana Zăvoranu a făcut un gest pe cât de apreciat de unii, pe atât de criticat de alții. Vedeta a participat la o strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân într-un costum de baie, accesorizat doar cu o pereche de pantaloni cu turul lăsat.

Nou concept de emisiuni care vor revoluționa showbizz-ul

În prezent, Oana și echipa ei de filmare au o scurtă vacanță, apoi bruneta spune că va rupe gura târgului. Pentru că va ieși cu un nou concept de emisiuni cum nu a mai fost și nu va mai fi niciodată în România. „Am promis două ediții pe săptămână din momentul în care facem 100k Subscribers pe YouTube Oana Zăvoranu Official și îmi voi ține promisiunea.

Noi am intrat puțin într-o vacanță bine meritată pentru că din iulie începem construirea noului platou. Și cu el și a noului concept de emisiuni care vor schimba și revoluționa showbizz-ul. Ce voi face eu împreună cu echipa mea nu a avut curajul să facă nimeni în România.
Asta faci numai când ai sânge în instalație și Dumnezeu te înzestrează cu idei, talent, inventivitate, spontaneitate, putere, creativitate. Și îți place ceea ce faci. Dar asta faci numai atunci când ești propriul tău stăpân… Adică ești liber. De asta mie mi-a fost mereu aproape imposibil să am șefi care să îmi spună ce am voie sau nu am voie să fac sau să spun.
Așadar, ne bucurăm toți de cele câteva săptămâni de vacanță pe care o împletim cu munca susținută și prolifică…

Și totul pentru voi, fanii și susținătorii mei, singurii care ați crezut în mine. Ați înțeles mesajul meu și nu ați plecat urechile la toți/ toate scursurile care mă mâncau de c… pentru că nu au fost, nu sunt și nu vor ajunge la degetul meu mic, nici dacă se mai nasc de 10 ori. Vă iubesc și mă bucur că aveti încredere în mine. Iar asta mă face să îmi țin promisiunile, să fac lucrurile din ce în ce mai profi … să trec la Next Level”, a spus Oana pe pagina ei de Instagram.

A fost la un pas să se sinucidă

Un lucru mai puțin știut despre Oana este faptul că a vrut să se sinucidă. Totul s-a întâmplat în perioada în care divorțase de Pepe, iar vrăjitoarele nu îi dădeau pace. Vedeta a recunoscut totul în podcast-ul lui Măruță. „A fost foarte real, deși mi-am auzit ulterior anumite, mi-au trecut pe la urechere că ar fi fost regizat. Nimic din viața mea, nimic nu a fost regizat.  S-a întâmplat pe luna decembrie 2012, fuseseră arestare vrăjitoarele.

Îmi luasem de pe suflet această povară și ieșisem cu bine din acest hop al vieții mele, dar ceva în interiorul meu a clacat. Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc, era prea mult, mai mult decât putea să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate, dar sincer, îți trebuie mult curaj să faci asta. Am apăsat pe trăgaci. Am ajuns în timp util și am fost resuscitată de mai multe echipe de medici și am trăit în continuare”, a declarat vedeta.

Sursă foto: Instagram

Alexandru Lulescu, actor de Cartea Recordurilor. A fost printre primii artiști de stand-up

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp