Madonna o arată cu degetul pe Kim Kardashian pentru rochia cu sânii la vedere. A fost mult mai curajoasă decât ea

Madonna o arată cu degetul pe Kim Kardashian pentru rochia cu sânii la vedere. A fost mult mai curajoasă decât ea
Nu mulți copii sunt la fel de cunoscuți ca cei ai lui Kim Kardashian. Prin urmare, nu este de mirare că au atras multă atenție atunci când North West a venit să-și susțină mama la spectacolul haute couture al Balenciaga. Madonna i-a dat o replică acesteia: ea a fost mult mai curajoasă!

Copiii Kardashian au întărit rândurile celor mai bine îmbrăcați oaspeți din primul rând la Paris Haute Couture Week, zilele trecute.

North și Saint West cresc în centrul atenției, indiferent dacă le place sau nu.  Cu părinți renumiți, există puțin loc pentru intimitate, așa că nu a mirat pe nimeni că descendenții Kardashian-West au participat la spectacolul haute couture Balenciaga, cu mama Kim Kardashian în rol principal. North, în vârstă de nouă ani, pare să fi moștenit simțul stilului direct de la tatăl Kanye West, scrie Harpers Bazaar.

Bunica Kris Jenner a ieșit cu North, îmbrăcată în negru Balenciaga, inclusiv ochelari de soare. La începutul acestei săptămâni, a apărut o imagine cu Kim Kardashian și fiica ei North, în care North purta Yeezy vintage.  Oricât de mult își dorește ea, privirile nu mai sunt atrase exclusiv de Kim, mai ales când copiii ei își fac apariția.

Kim Kardashian îmbrăcată într-o rochie inspirată de creațiile lui Gaultier

Madonna o arată cu degerul pe Kim Kardashian. Aceasta îi arată că a purtat cu decade înaintea ei, aceași rochie, și a fost mult mai curajoasă.

Regina muzicii pop a alăturat o imagine cu ea în tinerețe îmbrăcată în celebra rochie neagră semnată Jean Paul Gaultier care îi lăsa sânii liberi și goi, de fotografia lui Kim Kardashian, în care celebra vedetă de reality show poartă o piesă creată de designerul casei Balmain, inspirată din ținuta sa, dar în care sânii doar par a fi la vedere, în fapt, ei fiind protejați cu forme anatomice adaptate.

Jean Paul Gaultier a îmbrăcat-o pe Madonna și a cerut-o de nevastă

Nonconformismul lui Gaultier s-a potrivit mereu cu provocatoarea Madonna. Francezul a colaborat cu artista americană pentru ţinutele de scenă pentru două dintre turneele ei, în 1990 şi 2006. Vă amintiți probabil sutienul conic purtat de Madonna în turneul ei Blond Ambition din 1990.

Gaultier l-a creat, ca de altfel și ținuta „ecvestră” din turneul Confessions (2006). Tot el este responsabil pentru corsetul ei futurist, extrem de provocator, prezentat în turneul MDNA (2012) și ținuta inspirată de Ioana D’Arc purtată pe scena concursului Eurovision în 2019. În 2018 cei doi prieteni au păşit împreună pe covorul roşu al Galei MET.

Ceva mai devreme, într-un interviu, Jean Paul Gaultier a dezvăluit că a fost „cam” îndrăgostit de Madonna pe tot parcursul colaborării profesionale. „Am întrebat-o de trei ori dacă vrea să se căsătorească cu mine”, a spus designerul francez în timpul emisiunii This Morning, „Ea a spus nu”, de fiecare dată, a spus dezamăgit Gaultier.

Sursa foto: Instagram