Scandalos. Kim Kardashian a distrus iremediabil rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala

Scandalos. Kim Kardashian a distrus iremediabil rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala
Oferă-i unei fete pantofii potriviți și ea va cuceri lumea, e un citat celebru. Și putem continua: dă-i rochia neadecvată și s-ar putea să enerveze milioane de fani.

Kim Kardashian a făcut senzație la Met Gala 2022 când a apărut pe covorul roșu purtând iconica rochie a lui Marilyn Monroe din 1962. Vedeta în vârstă de 41 de ani a slăbit peste 7 kilograme înaintea evenimentului pentru a se strecura în rochia care a făcut istorie, iar mai apoi s-a schimbat într-o replică a ținutei, odată ce a ajuns la petrecere.

„Sunt extrem de respectuoasă cu rochia și cu ceea ce înseamnă aceasta pentru istoria americană”, a spus ea pentru Vogue înainte de petrecere.

„Nu mi-aș dori niciodată să stau în ea sau să ies îmbrăcată așa la o cină și de asemenea nici nu voi purta genul de machiaj corporal pe care îl port de obicei”. Cu toate acestea, se pare că ședința foto de pe covorul roșu – alături de noul iubit Pete Davidson – ea a distrus „cea mai scumpă rochie din lume”, titrează Page Six.

Formele opulente ale lui Kim Kardashian au distrus cea mai scumpă rochie din lume

Luni, Pop Culture a postat fotografii una lângă alta ale rochiei, de dinainte și de după ce Kardashian a purtat-o ​​la Met. Una dintre capse prezintă semne de țesătură întinsă și se observă o lipsă a cristalelor, în jurul închiderii de la spate a rochiei. Mai mult, se vede cum materialul s-a lărgit considerabil în locurile respective, din cauza presiunii prea mari puse pe el, de formele opulente ale lui Kim Kardashian.

„Kim n-ar fi trebuit niciodată să poarte rochia aceea. Vreau să spun că da, este frumos să-i aduci un omagiu lui Marilyn, dar ar fi putut să facă și altfel, să poarte o replică și doar atât. Acesta a fost un artefact atemporal și iconic care a fost distrus”, a scris o persoană pe Twitter. „Ați lăsat-o pe Kim să distrugă o piesă de artă istorică”, a scris altcineva.

Ce spun proprietarii rochiei

În timp ce unii experți în biografia lui Monroe au fost „dezamăgiți” să o vadă pe Kardashian în rochia „extrem de fragilă” la Met, “Ripley’s Believe It Or Not!  Museum — care a împrumutat-o pentru acest eveniment, care o deține și o expune în mod constant la locația sa de la Hollywood — a declarat pentru publicația Post că au fost luate măsuri de precauție pentru a preveni orice eventuale daune.

„Nu a fost o decizie ușoară pentru muzeu, totuși, Kim Kardashian a continuat să arate cel mai mare respect pentru această oportunitate și pentru această îmbrăcăminte istorică”, au  susținut cei de la muzeu într-o declarație post-gala.

„De la respectarea regulilor, cum ar fi lipsa machiajului corporal, purtarea rochiei doar pentru momentul covorului roșu și absolut nicio modificare, ea a devenit și mai populară și a completat benefic istoria acesteia”, au mai arătat aceștia.

La acea vreme, reprezentanții muzeului au susținut, de asemenea, că îmbrăcămintea nu a suferit „nici o deteriorare”.

Sursa foto: Instagram