Madonna, pe urmele lui Demi Moore, pe care o și întrece. Nimeni nu se aștepta să o vadă așa

Madonna, pe urmele lui Demi Moore, pe care o și întrece. Nimeni nu se aștepta să o vadă așa
Acum doi ani, în iulie, Demi Moore a surprins comunitatea ei de fani dezvăluind locul din casă unde se simte cel mai bine. Vedeta a apărut într-o imagine în baie, cu vasul de toaletă în fundal. Madonna îi calcă serios pe urmă, dar cu mai multă la vedere.

Toată viața ei, Madonna a fost dispus să facă orice pentru o fotografie perfectă. Iar acum a demonstrat că WC-ul ei negru poate fi accesoriul perfect pentru un pictorial incitant.  Madonna a demonstrat că poate face orice locație să arate plină de farmec, având o ședință foto sexy, improvizată, chiar și într-o baie.

„Uneori trebuie doar să te închizi în baie………🚽🚰🤍”, a scris cântăreața, în vârstă de 64 de ani, pe Instagram, în timp ce a distribuit o serie de fotografii într-o baie întunecată.

În fotografii, cântăreața „Vogue” a îmbrăcat un corset negru, colanți din plasă și stiletto negri înalți. Ea a accesorizat look-ul cu coliere cu diamante de la mărci celebre. Madonna a profitat la maximum de mica  toaletă în timpul ședinței foto, înainte de a se întinde pe podea, chiar lângă vasul de toaletă de culoare neagră, pentru a face poze reflexia tavanului căptușit cu oglinzi, scrie PageSix.com.

Madonna, ședințe foto incitante, una după alta

După ce a pozat întinsă pe plăcile de gresie negre și reci, vedeta și-a pus un pulover Stella McCartney pentru a se încălzi. Baia neagră luxoasă, care avea tavane înalte și lumini verzi ciudate, a adus-o pe Madonna în centrul atenției, după ce cu doar o săptămână în urmă, cântăreața a bifat o altă ședință foto plină de risc pentru Paper Magazine.

Mama a șase copii a sărutat și apoi a lins un model în timpul filmării îndrăznețe, spunând publicației că îi place să „provoce oamenii și să-i scoată din rutină” cu arta ei, menționând că „detestă să se repete”. Pe una dintre patru coperți, cântăreața a purtat un corset negru înainte de a se schimba într-un tricou supradimensionat și dresuri de plasă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Câștigătoarea de numeroaz premii Grammy a împărtășit imagini de la filmarea provocatoare cu cei 18,5 milioane de urmăritori pe Instagram, spunând: „Trăim între viață și moarte…….și aceste pagini.”

Sursa foto: Insagram