Maeștrii bucătăriei deschid ușa unei case total schimbate. Urmează adevărate bătălii gastronomice

Maeștrii bucătăriei deschid ușa unei case total schimbate. Urmează adevărate bătălii gastronomice
Sunt 10 ani de când cei trei celebri chefi, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întrec pe sine. Oare cine va câștiga în acest sezon?

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea se întorc cu forțe proaspete. Se anunță un sezon de excepție.

Maeștrii bucătăriei deschid ușa unei case total schimbate. Urmează adevărate bătălii gastronomice

Toamna aceasta, fanii emisiunii Chefi la cuțite se vor bucura de cel de-al zecelea sezon al show-ului culinar. Anul acesta, chefi, concurenți și telespectatori vor intra într-o casă nou nouță. Producătorii concursului gastronomic au decis ca emisiunea cea mai urmărită din România să aibă un decor nou, creat special pentru a marca cei zece ani de când chefii fac spectacol.

Și nu s-a schimbat doar platoul în care chefii jurizează preparatele culinare ale celor care-și încearcă norocul, ci și bancurile de lucru ale concurenților. De asemenea, Gina Pistol îi va aștepta pe susținători într-o cameră cu totul și cu totul specială. Și tot deosebit va fi și spațiul în care se vor duela cei trei chefi pentru amuletă. Când au văzut cum s-a schimbat totul, chefii au rămas șocați.

În prima zi când am pășit în noul decor, ne-am simțit ca și când am fi fost plecați într-o vacanță

„Sezonul 10 este unul special pentru noi, pentru că se împlinește un deceniu de când ne cunoaștem, de când lucrăm împreună, iar competiția dintre noi nu a scăzut absolut deloc. Fiecare dintre noi vrea să dovedească faptul că e mai bun decât celălalt. Acum mai mult decât oricând, fiind un sezon de referință.

S-a schimbat platoul, avem alt décor și multe alte noutăți! Iar spațiile de desfășurare a show-ului au fost o surpriză totală pentru noi. În prima zi când am pășit în noul decor, ne-am simțit ca și când am fi fost plecați într-o vacanță și ne-am întors într-o casă care avea cu totul altă înfățișare”, a declarat Chef Sorin Bontea. La fel de surprins a fost și chef Scărlătescu, care numără zilele până când sezonul numărul zece va începe.

„Abia aștept și eu sezonul 10. Pentru că fiecare competiție e altfel, de fiecare dată e mai spectaculos și mai frumos. Iar primul exemplu în acest sens este noul platou – o mare schimbare, doar una dintre cele pregătite pentru acest sezon”, a spus și simpaticul Scărlătescu.

Sursă foto: antena 1