Chef Scărlătescu a făcut un compromis major pentru iubita lui. E clar că Doina e femeia vieții sale

Chef Scărlătescu a făcut un compromis major pentru iubita lui. E clar că Doina e femeia vieții sale
Chef Cătălin Scărlătescu își va vedea visul împlinit, luna viitoare, imediat ce termină filmările la America Express, unde face pereche cu iubita sa, Doina Teodoru.

Chef Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, fac parte din cele 9 perechi de vedete, care pornesc în aventura vieții lor, peste ocean, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, în care participanții primesc doar 1 euro pe zi, pentru mâncare, transport și cazare.

Acum  îndrăgitul chef așteaptă finalizarea filmărilor, pentru a se putea ocupa de deschiderea primului său restaurant. El a amânat inaugurarea localului pentru luna iulie. „Mai avem de filmat la emisiunea noastră frumoasă și nu îmi permit să lipsesc de la restaurant. Ori emisiunea noastră este o chestie așa foarte acaparatoare. Până nu termin cu filmările, undeva, cel târziu, hai să zicem 15-20 iulie cam așa îl inaugurez. Ce să fac dacă muncesc?’, a declarat, pentru VIVA!, chef Scărlătescu.

Chef Scărlătescu a făcut un compromis pentru iubita lui

Pentru că își iubește mai presus de toate partenera de viață, chef Cătălin Scărlătescu a făcut un compromis major pentru ea. Doina Teodoru este vegetariană. Prin urmare, Cătălin Scărlătescu a inclus în meniul noului său restaurant se vor regăsi preparate delicioase pentru vegani. Ideea i-a dat-o chiar iubita sa.

„Ea e vegetariană. Mai vine cu niște idei, mai spre vegane așa. Facem și aici două trei feluri vegane. Eu respect foarte mult veganii, fiecare e dator să mănânce cum vrea el. În meniul restaurantului o să găsim mâncare pentru toți. Adică nu îi las nemâncați pre oameni. Nu sunt rasist la mâncare, avem pentru toată lumea”, a mai declarat, pentru sursa citată, îndrăgitul bucătar.

Iubita lui chef Scărlătescu este actriță

În vârstă de 32 de ani, Doina Teodoru este una dintre talentele României în materie de actorie și s-a făcut remarcată la emisiunea iUmor, unde a avut niște rosturi extraordinare. De alfel, ea a și câștigat ediția a treia, iar Mihai Bendeac a luat-o imediat alături de el pentru proiectul lui, Băieți de oraș. Unde Doina a făcut furori în rolul Renattei.

Sursa foto: Instagram