Chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut tot. Iată cum descrie povestea de iubire pe care o trăiește alături de Doina Teodoru

Chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut tot. Iată cum descrie povestea de iubire pe care o trăiește alături de Doina Teodoru
Simpaticul chef Cătălin Scărlătescu nu a mai putut să țină secretă relația. E prima declarație despre iubita lui.

Prietenii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu mai au de ce să râdă de el. Cătălin Scărlătescu a renunțat la burlăcie.

Chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut tot. Ea e femeia care i-a pus capac

În ultima perioadă toată lumea vrea să prindă o declarație de la Cătălin Scărlătescu. Are sau nu o relație cu Doina Teodoru? Iubitul bucătar s-a hotărât să dezlege misterul și a recunoscut. E îndrăgostit lulea de actriță. „Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a spus acesta pentru Cancan.

Vacanță în Thailanda

Sarcastic și pretențios, Scărlătescu este acum ca un mielușel în fața Doinei Teodoru și nu-i refuză nimic. Cei doi se pare că și-au început povestea de iubire în vara aceasta, iar Doina ar fi mers chiar cu cei trei bucătari în Grecia, unde au filmat emisiunea „Chefi fără limite”.

Ulterior, ea și Cătălin au plecat departe de ochii lumii, într-o vacanță de vis în Thailanda și au poposit pe insula Phuket. E adevărat că nu au vrut să dea apă la moară nimănui, așa că nu au făcut fotografii împreună. Dar cine a fost atent a văzut că amândoi au pozat același cadru, ba chiar aceeași carte, dar și cocktail. O dovadă clară că au fost împreună.

Doina, câștigătoare iUmor

În vârstă de 32 de ani, Doina este una dintre talentele României în materie de actorie și s-a făcut remarcată la emisiunea iUmor, unde a avut niște rosturi extraordinare. De alfel, ea a și câștigat ediția a treia, iar Mihai Bendeac a luat-o imediat alături de el pentru proiectul lui, Băieți de oraș. Unde Doina a făcut furori în rolul Renattei.

Sora lui Scărlătescu își dorește să o ia de nevastă

La fel de fericită ca cei doi îndrăgostiți este sora lui Cătălin Scărlătescu care speră ca fratele său să o ducă pe Doina în fața altarului. ”Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (nr. este femeia care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special.

Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (nr. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om”, a spus sora lui Cătălin.

Sursă foto: instagram