Doina Gradea se întoarce. Ea va fi șefa Televiziunii Române

Doina Gradea se întoarce. Ea va fi șefa Televiziunii Române
Bucurie mare pentru cei care au lucrat cu Doina Gradea. Fostă șefă a TVR se întoarce la cârma instituției.

Nimeni nu o mai poate opri. Doina Gradea este „back in business”. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe pagina de socializare.

Doina Gradea se întoarce. Ea va fi șefa Televiziunii Române

Fostă șefă a TVR a dat vestea cea mare pe pagina sa personală de Facebook. Doina Gradea a afirmat că se întoarce la șefia Televiziunii Române. Această decizie a fost luată după ce judecătorii CCR au decis cu unanimitate de voturi că numirile coaliției de guvernare la TVR și Radioul Public nu sunt constituționale.

Doina Gradea a trecut prin momente grele atunci când a fost demisă din funcție. Acest lucru s-a întâmplat când ambele camere ale Parlamentului au respins raportul de activitate al televiziunii publice din România. „Începând de mâine sunt „back in business”! Nimic nu e întâmplător pe lumea asta. Cu credință le depășim pe toate”, s-a exprimat Doina Gradea.

Fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu

Potrivit site-ului paginademedia.ro, aceasta a fost director al postului Pro TV Internațional. De asemenea, s-a numit printre membrii fondatori ai grupului Media Pro. Începând cu anul 1995 aceasta a stat lângă Adrian Sârbu și a fost asistenta personală a acestuia.

„Din august 1995 am început să lucrez cu Adrian Sârbu ca asistentă personală. El se pregătea pentru Pro TV. Ştia mai multe decât noi, cei din jurul lui, ştia cam ce avea să urmeze. Noi habar nu aveam. Mai bine că nu am ştiut că poate ne speriam şi fugeam“, povestea Doina Gradea, potrivit Fanatik.ro. Doina Gradea a absolvit Academia de Studii Economice din București și prima dată s-a angajat ca reporter la Mediafax în anul 1992.

Sursă foto: fanatik.ro