Gina și Smiley au lansat bomba. Adrian Sârbu nu va fi nașul Josephinei

Gina și Smiley au lansat bomba. Adrian Sârbu nu va fi nașul Josephinei
Gina Pistol și Smiley se pregătesc de un eveniment major în viața lor. Ei o vor creștina pe micuța Josephine. Chiar dacă nu au spus-o încă e de așteptat ca evenimentul să fie 2 în 1. Adică nuntă și botez.

Deși s-a vehiculată că mogulul de la PRO Tv ar urma să fie părintele spiritual, Adrian Sârbu nu va fi nașul Josephinei. Gina Pistol și Smiley se află pe ultima sută de metri cu pregătirile.  Iar celebra mămică, Gina Pistol, a oferit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, detalii despre botez și inclusiv despre petrecerea care va urma. Va fi o petrecere intimă, doar cu cei foarte apropiați.

Adrian Sârbu nu va fi nașul Josephinei

„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la „Asia Express”,  sunt plecați la filmări.

De asemenea, nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a dezvăluit Gina Pistol pentru sursa citată.

Bucurie în trei

Gina Pistol este cea mai fericită de când a adus-o pe lume pe fiica ei. „Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a scris aceasta pe Instagram.

Și Smiley e cucerit de micuța căreia i-a dat viață. El a și compus, special, o melodie dedicată fiicei lui și celei care i-a dat viață. Așa cum vă amintiți, a lansat-o imediat ce Josephine a venit pe lume.

Sursa foto: Instagram

Prima țară în care nu vor mai fi vândute haine de blană

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri