Dacă sunteți curioși cine este cea mai mică fashionistă din showbizul românesc, vă spunem și vă arătăm câte de frumos o pregătește mămica ei atunci când o scoate la plimbare afară. Are șosetuțe cu secțiuni de pepene roșu în formă de inimioară, asortate cu costumașul. Picioarele sunt la vedere, pentru că e cald deja afară, iar copilul trebuie să se aerisească. Și să poată da din piciorușe oricât are poftă.

Cine este cea mai mică fashionistă din showbizul românesc

Ați ghicit? Vorbim de micuța fetiță a lui Smiley și Gina Pistol. Josephine are încă dinainte de a veni pe lume un trusou imens. Practic.

Așa cum au arătat și părinții ei, hăinuțele ei minuscule în culori pastel au ajuns să umple toată casa. Iar când se pune în discuție o deplasare – plecare în excursie sau vizită la bunici sau la străbunica, bagajul fetiței este cel puțin dublu în comparație cu cel comun al părinților. Cam așa stau lucrurile.

Cum o asortează mama Gina pe Josephine

Gina Pistol a dezvăluit cât de bucuroasă este micuța Josephine când iese la plimbare, mai ales acum, că e vară.  După cum se vede, fetița are costumașul asortat cu șosetele, în aceeași nuanță de albastru azuriu.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în prima decadă a lunii martie. Chiar dacă își țin la curent  fanii cu noutățile din viața lor, până acum nu au distribuit nicio imagine cu chipul fetiței lor. Dar, din imagini, se poate vedea că aceasta a crescut armonios și e perfect sănătoasă, fiind o bucurie pentru părinții ei celebri.

Sursa foto: Instagram

Prințul Charles sprijină dezvoltarea mașinilor electrice. L-a motivat nepoata lui, Lilibet

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri