Maestrul se stinge… Alexandru Arșinel, abandonat de prieteni, nu mai mănâncă și nu mai zâmbește

Maestrul se stinge… Alexandru Arșinel, abandonat de prieteni, nu mai mănâncă și nu mai zâmbește
În ultima perioadă, viața maestrului Alexandru Arșinel s-a schimbat radical. Ce se va alege de celebrul actor.

Problemele de sănătate nu-i dau pace lui Alexandru Arșinel, care se află internat și acum în căminul de bătrâni.

Alexandru Arșinel, abandonat în căminul de bătrâni. „Mănâncă din ce în ce mai puțin, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze…”

A fost toată viața obișnuit cu lumea care l-a aplaudat și l-a adorat. De când sănătatea i-a jucat feste și a fost internat în căminul de bătrâni, Alexandru Arșinel e mai trist ca niciodată. Fostul director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase nu și-a revenit, iar apropiații săi spun că îi îngrijorează faptul că mănâncă din ce în ce mai puțin.

De asemenea, sursele au mărturisit că artistul întreabă mereu de soția sa, imobilizată la pat. Și mai trist este faptul că în afară de unul dintre băieți, care se mai duce pe la cămin, nimeni nu l-a vizitat până acum.

Este transportat și acum în scaunul cu rotile

Sursele din apropierea lui Arșinel susțin că actorul face în continuare tratamentul pentru escarele de la picioare, dar din nefericire se vindecă foarte greu. Acesta e motivul pentru care și acum e transportat cu scaunul cu rotile.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații artistului, pentru Ego.