Mai este Vulpița împreună cu Viorel? Ce i-a interzis soacra tinerei să facă

Mai este Vulpița împreună cu Viorel? Ce i-a interzis soacra tinerei să facă
Vremurile în care Vulpița și Viorel generaseră o adevărată isterie națională, în urma aparițiilor lor la televizor, par a fi o istorie îndepărtată. Aceștia par a fi intrat în pământ. Totul s-a schimbat după ce femeia a născut.

Mai este Vulpița împreună cu Viorel? Aceasta este întrebarea momentului. După ce a ținut în priză o comunitate impresionantă de fani, luni la rând, din primăvară Veronica Stegaru aproape că a dispărut . pe contul ei de Instagram altădată extrem de animat apare o unică postare de acum câteva zile, care urmează unei alte ea vechi de luni bune. Veronica nu mai apare pe rețelele sociale, iar explicația vine din sânul familiei.

Mai este Vulpița împreună cu Viorel?

În primăvara acestui an, Veronica Stegaru i-a adus pe lume soțului ei al doilea urmaș. După o fetiță, primul lor copil, acu, Vulpița. A născut un băiețel. A comunicat, atunci că e sănătos. Apoi nimeni nu a mai știut nimic de ea sau de Viorel.

Acum o săptămână, ea a postat o fotografie și a scris: „Ce mai faceti? Noi 4 bine”.

Înainte să rămână însărcinată, Vulpița și Viorel au încercat să își facă un viitor la București, în afara televiziunii, însă job-urile găsite nu au reușit să le asigure traiul. Ulterior, s-au mutat în Moldova, departe de casa părintească a bărbatului, într-o locuință pe care le-a pus-o la dispoziție un fan. Nu a mers nici aici, așa că au revenit în Blăgești.

Ce i-a interzis soacra tinerei

Potrivit SpyNews, veronica e casnică în acest moment, femeia ocupându-se e exclusiv de creșterea copiilor. Soțul ei, Viorel lucrează cu ziua prin sat, ca să câștige niște bani necesari asigurării traiului zilnic. Toată lumea observat că de foarte mult timp Vulpița, care era avidă de imagine, nu mai apare deloc pe rețelele sociale.

Oamenii spun că nici măcar prin sat nu iese la plimbare. Iar dacă o văd în curte se grăbește să intre repede înapoi în casă. Toate acestea se pare ei se trag de la relația proastă pe care Vulpița o are cu soacra sa, mama lui Viorel. Aceasta i-ar fi reproșat că petrece prea mult timp pe rețelele sociale în loc să își vadă de obligațiile ei de femeia în casă. Prin urmare se suspectează că Vulpița nici măcar nu mai are acces nelimitat la telefonul mobil cu internet.