Vulpița și ultima întâmplare din viața ei. Oamenii spun că e mai mereu cu ochii în lacrimi

Vulpița și ultima întâmplare din viața ei. Oamenii spun că e mai mereu cu ochii în lacrimi
Are doi copii ca două flori, dar Vulpița nu e fericită. Ce se întâmplă cu fosta vedetă de la Acces direct.

De când a plecat de la Acces direct, Vulpița știe doar să aibă grijă de Viorel și de copii. Care e motivul pentru care e mereu tristă.

Vulpița și ultima întâmplare din viața ei. Oamenii spun că e mai mereu cu ochii în lacrimi

Micuța Vulpiței și a lui Viorel Stegaru a împlinit patru anișori, iar mama e fericită pentru fetița ei. Veronica a serbat-o cum a știut mai bine, însă pe chipul tinerei nu se vede fericirea. Care să fie motivul pentru care aceasta e mereu tristă?  Chiar dacă a fost binecuvântată din nou cu un băiețel superb, Veronica nu are parte de  o viață așa cum dorit, din cauza soacrei, Ilinca, care nu-i dă pace.

Aceasta a devenit un fel de umbră a Veronicăi, o ține mereu sub papuc, iar tânăra nu are voie să facă nici un pas. Oameni din sat au spus jurnașiștilor că s-a ajuns până într-acolo încât nu-i mai permite Vulpiței nici măcar să mai vorbească cu un vecin. Iar atunci când tânăra mai iese din casă, umblă doar cu capul în pământ.

„Are grijă de doi copii, iar soacra Ilinca e cu ochii pe ea, ca un spion. Veronica merge cu capul în pământ, ca să nu îsi supere socrii. Am strigat-o, dar s-a întors cu spatele. Nu o lasă să vorbească”, au mărturisit vecinii tinerei.

Au venit la Acces Direct să-și spună povestea

Veronica și Viorel au ajuns la emisiunea Acces direct pentru a-și spune povestea vieții și s-au transformat în adevărate vedete. Aceștia au rămas o vreme în București, s-au certat, s-au împăcat, dar într-un final au ales să se reîntoarcă la Blăgești, la fetița lor. Rămâne de văzut cât va mai putea să mai suporte Vulpița comportamentul soacrei, mai ales că cele două nu s-au înțeles niciodată, cu tot efortul depus de tânără.

Sursă foto: instagram