Mai întâi Rihanna, acum Lima dau tonul modei pentru gravide. Ați purta așa ceva?

Mai întâi Rihanna, acum Lima dau tonul modei pentru gravide. Ați purta așa ceva?
Ne aducem cu toții aminte de Rihanna care a defilat mândră și aproape dezbrăcată pe covorul roșu, etalându-și burtica de gravidă.  Acum e rândul altei vedete să facă furori.

O nouă modă pentru femeile însărcinate e lansată, vara aceasta, de vedete, după pandemia care ne-a ascuns pe toți după măști, inclusiv vedetele au simțit nevoia să fie cât mai expansive în ținte, după ce evenimentele publice au reînceput să aibă loc. Cele mai extravagante ținute au fost la vedere pe covoarele roșii ale diferitelor gale și festivaluri, și nu numai.

După Rihanna, care a apărut aproape indecent de dezbrăcată afișându-și, cu mândrie, bombeul, acum Adriana Lima și-a plimbat, cu aceeași mândrie sarcina pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Adriana Lima a fost sublimă într-o rochie neagră care îi dezvăluia burtica, dezvăluie Vogue.fr.

Pe contul ei de Instagram Adriana Lima a anunțat public marea veste în februarie.  Modelul brazilian în vârstă de 40 de ani așteaptă al treilea copil. Ea este deja mama a două fetițe Valentina, de 12 ani și  Sienna, de aproape 10 ani, din relația cu baschetbalistul Marko Jarić.

Adriana Lima își dezvăluie sarcina

De data aceasta, Adriana Lima așteaptă un copil cu Andre Lemmers, iubitul  ei din 2021.  Cei doi au pășit pe treptele acoperite cu covorului roșu de la Cannes împreună, pentru foarte așteptata premiera a filmului Top Gun: Maverick. Tânăra și-a făcut apariția chiar înainte de intrarea grandioasă a lui Tom Cruise, într-o rochie neagră Balmain lungă, fluidă, cu burta descoperită complet.

Acest lucru a dat naștere unor imagini frumoase ale cuplului, Andre Lemmers cu mâna pe burtica iubitei sale, imortalizate de zecile de fotografi prezenți la eveniment. Vedeta recunoaște că a fost inspirată de Rihanna. „Mulțumesc, Rihanna, că ai deschis ușă”, a scris Lima pe contul ei de Instagram, cu referire la aparițiile incendiare ale cântăreței, cu burtica la vedere.

Vedetele, înnebunite să își arate sarcinile pe covorul roșu

Nu este prima dată când o vedetă își afișează sarcina la Festivalul de Film de la Cannes.  Înaintea ei, Sophie Marceau și-a dezvăluit cu mândrie sarcina în 1995 într-o rochie roșu satinat.  Apoi Reese Whiterspoon, Blake Lively sau chiar Noémie Lenoir în anii 2010. Unii chiar au profitat de Festival pentru a anunța publicului larg că așteaptă un copil, precum Angelina Jolie în 2008 la brațul lui Brad Pitt, în timpul sarcinii cu cei doi gemeni ai lor, Vivienne și Knox.

Sursa foto: Instagram