Mâncarea preferată a prinților Harry și William. În copilărie, nu se puteau sătura de acest preparat

Mâncarea preferată a prinților Harry și William. În copilărie, nu se puteau sătura de acest preparat
Fostul bucătar regal Darren McGrady a dezvăluit într-o postare pe canalul său de Youtube câteva dintre preparatele culinare preferate de prinții Harry și William.

Prinții Harry și William nu vor uita niciodată felurile de mâncare pregătite de fostul bucătar regal Darren McGrady.

Mâncarea preferată a prinților Harry și William. Nu se puteau sătura de acest preparat

Au crescut în puf la Palatul Kensington și au avut la masă tot ce le-a poftit sufletul. Fostul bucătar regal Darren McGrady a vorbit recent, pe canalul său de Youtube de mâncarea preferată a prinților Harry și William. E vorba de pui crocant, cu paste și cu brânză, care făcea frecvent parte din meniu.

„Pielea crocantă din exterior este ceea ce îi face pe oameni să iubească puiul fript. Băieții au mâncat mult! Uneori luau două, trei, chiar și patru bucăți”, a mărturisit Darren. De asemenea, bucătarul a amintit că atunci când erau mici, prinții adorau și brânza cu puțin porumb dulce. Dar când bona era în casă, trebuiau să mănânce lângă pui, obligatoriu broccoli. Pe de altă parte, Darren a dat și rețeta puiului preferat al lui Harry și William.

Mod de preparare

Ingredientele necesare sunt 1 cană cu paste de tip penne sau macaroane, fierte al dente și scurse, 1 cană cu brânză cheddar, ½ cană cu parmezan, 2 linguri cu unt, 2 linguri cu făină, ¾ cană cu lapte, ¾ cană cu smântână de gătit, ½ cană cu brânză mozzarella (opțional), ½ cană cu brânză cheddar pentru topping, 8 pulpe de pui, sare și piper.

Se preîncălzește cuptorul. Puneți sare pe pui și așezați-l pe o foaie de copt. Introduceți la cuptor și lăsați până când pielea devine aurie. Se topește untul într-o tigaie, apoi se adaugă făina. Se pune apoi smântâna și laptele și se lasă la fiert până ce sosul se îngroașă. Amestecați parmezanul și cheddarul și turnați peste pastele fierte. Condimentați cu sare și piper. Toată compoziția se pune apoi într-un vas, cine vrea mai poate pune cheddar și se lasă la cuptor pentru 15-20 de minute.

Sursă foto: sodelicious