Legătură stranie între Prințesa Mako a Japoniei și Prințul Harry. Cum vor evolua lucrurile

Legătură stranie între Prințesa Mako a Japoniei și Prințul Harry. Cum vor evolua lucrurile
Fiind femeie, oricum nu avea drept la tron, drept pentru care japonezii s-au gândit să permită familiei regale să adopte bărbați din rândul nobilimii, care ar putea fi eligibili.

Există o legătură stranie între Prințesa Mako a Japoniei și Prințul Harry. Ea a învățat totul de la nepotul Reginei Elisabeta II. A decis să aleagă dragostea în detrimentul obligațiilor oficiale. Și, pentu asta, a renunțat chiar și la avere.

Prinţesa Mako, nepoata împăratului Japoniei, se va căsători în luna octombrie,  cu iubitul ei, un tânăr avocat ce trăiește în America, de perspectivă. Ea a anunțat că va renunţa la ceremoniile tradiţionale. Și, mai mult decât atât, nu va accepta indemnizaţia acordată de obicei femeilor din familia imperială care se căsătoresc cu oameni „de rând”, a relatat vineri AFP.

Agenţia de presă a casei imperiale a declarat vineri că Prinţesa Mako, în vârstă de 29 de ani, se va căsători cu Kei Komuro pe 26 octombrie, informează presa locală. Oficialii au mai transmis că prinţesa suferă de stres post-traumatic din cauza acoperirii mediatice intense care înconjoară persoana şi familia ei.

Legătură stranie între Prințesa Mako a Japoniei și Prințul Harry

Prințesa Mako este fiica fratelui mai mic al împăratului Naruhito. Ea a îndurat ani de critici şi amânări din partea familiei cu privire la planurile sale de căsătorie cu Kei Komuro. Deși japonezii nu sunt de acord cu asta, după cum au relevat sondajele publice, conform legislaţiei actuale nipone, Mako îşi va pierde statutul oficial de prinţesă şi va deveni un simplu cetăţean în urma căsătoriei sale cu un bărbat care nu face parte dintr-o familie regală.

În plus, și tânărul Kei Komuro este supus criticilor în legătură cu acuzaţiile potrivit cărora mama lui ar fi împrumutat bani de la un fost logodnic pe care nu a reuşit să-i ramburseze. Fostul partener al femeii o acuză că nu i-a înapoiat 4 milioane de yeni (în jur de 30.000 de euro), o sumă pe care ea a împrumutat-o pentru a finanţa o parte din studiile fiului ei. Logodnicul Prințesei Mako a plecat în 2018 în Statele Unite pentru a-şi continua studiile de drept. În concluzie, se aşteaptă ca tânărul cuplu să locuiască la New York după căsătorie.

Sursa foto: Instagram