Marcel Ciolacu despre familie și politică. Îl întreabă Denise Rifai

Marcel Ciolacu despre familie și politică. Îl întreabă Denise Rifai
Marcel Ciolacu este în politică de 30 de ani. Este cunoscut mai bine de opinia publică, după ce  ajuns liderul PSD. Este invitatul ediției de marți, 8 iunie, ora 23.00, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Are multe de explicat.

A vânat cu Omar Hayssam, controversatul om de afaceri care a fost condamnat pentru terorism. A pescuit cu Liviu Dragnea, a dansat cu Viorica Dăncilă, iar cu Sorin Grindeanu joacă table și Catan. Nu e de mirare pentru că este în politică de 30 de ani. Îi știe pe toți.

Marcel Ciolacu despre familie și politică

Marcel Ciolacu (53 de ani) este lideul PSD de curând, dar el a intrat în politică în 1990, pe când avea 23 de ani. Este invitatul de marți, 8 iunie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

A început cu funcții politice pe plan local, în Buzău, orașul natal al politicianului. Opinia publică nu prea cunoște amănunte despre politician, despre afacerile, familia și pasiunile sale.

Când au apărut primele informații despre el, au fost cele legate de alți politicieni. A vânat cu Omar Hayssam, controversatul om de afaceri care a fost condamnat pentru terorism. A pescuit cu Liviu Dragnea, a dansat cu Viorica Dăncilă, iar cu Sorin Grindeanu joacă table și Catan.

Denise Rifai îl descoase pe Marcel Ciolacu

Jurnalista Denise Rifai are o mulțime de întrebări stânjenitoare pentru liderul PSD. ”Ar fi Ludovic Orban un premier mai bun decât Florin Cîțu?”, “Ați trădat-o pe Viorica Dăncilă pentru a prelua puterea PSD?”, “Ați obținut ilegal certificatul de luptător al Revoluției din ’89?”, “Vă este frică de Liviu Dragnea?”, “Ați fost vreodată șantajat?”, “Aveți probleme de sănătate?”, “De ce sfidați legea?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate politicianului  Marcel Ciolacu, în ediția de marți, 8 iunie.

Marcel Ciolacu a fost și la emisiunea “La cină”, de la Digi24. A vorbit despre copilărie și familia unită în jurul mesei de Paște, despre traiul într-un bloc din Buzău în care ușa de la apartament era mereu descuiată. Despre cozonacii făcuți de mama lui și despre relația cu cei doi frați mai mari. Politicianul s-a lăudat cu fiul său Filip care este student la Medicină.


Cea mai civilizată piață din țară. Marcel Ciolacu a purtat clop de cioban

Marcel Ciolacu a sunat la șaormărie. Liderul PSD nu-și iartă colegii scandalagii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri