Viorica Dăncilă a fost prima femeie-premier din istoria României care a deținut această funcție, iar anul trecut a candidat la funcția de președinte al țării. A fost criticată în fel și chip pentru că ținutele sale ar fi fost nepotrivite, că purta broșe scumpe, că avea coc, că nu vorbea corect, că era susținută de Liviu Dragnea.

Însă, a fost o vreme când Viorica Vasilica Dăncilă a trăit fericită, alături de Cristinel, soțul ei. Ce poveste!

Viorica Dăncilă, brunetă, fără coc. Avea 27 de ani

Anul trecut, Viorica Dăncilă a fost în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale 2019. A fost criticată în fel și chip. Totuși, o poveste din tinerețea ei a emoționat opinia publică.

O fotografie a Vioricăi Dăncilă din tinerețe, când părul nu era coafat și nu era vopsit, alături de soțul Cristinel, pe când aveau 27 de ani de ani. Este o scenă emoționantă: doi părinți tineri ai unui copil înfiat de când acesta avea 4 zile.

Povestea, pentru cei ce nu o știu, este așa: la 26 de ani, soții Dăncilă l-au înfiat pe Victor care avea 4 zile și plângea continuu.

”Am certitudinea că am făcut cel mai bun lucru din viaţa mea şi aş face-o din nou. Nu-mi doream să înfiez un copil. Eram pe 4 ianuarie 1990, eram inginer stagiar, eram în formarea unei cariere. În noaptea de 4 ianuarie 1990 eram de serviciu. Noaptea pe la 1-2 vorbeam cu o prietenă care era centralistă şi mi-a spus că e puţin necăjită. Mi-a spus că o femeie a abandonat un copil în spital şi plânge. Mi-a spus că va merge cu o prietenă dimineaţă să îl vadă şi dacă vreau să merg şi eu. Dimineaţă, am mers cu cele două prietene. Am mers şi am văzut copilul, am văzut un ghemotoc mic, de 4 zile, care plângea foarte tare, parcă îşi striga disperarea şi faptul că el e singur când toţi ceilalţi erau cu mămicile lor. Atunci am simţit că acesta e destinul meu, că trebuie să ajut acest copil. M-am dus acasă şi am vorbit cu soţul meu, nu a fost foarte încântat prima dată. Mi-a spus: «Totuşi, ai 26 de ani, eşti încă tânără, nu ştiu cum te vei descurca.» Eram la început de drum, aveam un apartament care nici nu era mobilat. Am spus că îl voi iubi sau voi învăţa să îl iubesc. Am vorbit cu mama, socrii mei. Erau foarte reţinuţi. Au venit prieteni şi au spus: poate copilul are probleme de sănătate, nu ştii. Am fost de neclintit şi am spus că voi înfia acest copil. În 6 ianuarie m-am internat cu el ca să învăţ să îl hrănesc. Am stat în spital cu băieţelul meu două săptămâni. Deja nu mă mai dezlipeam de cel mic. Soţul meu s-a ataşat foarte mult de el. Mama mea l-a iubit enorm, l-a răsfăţat enorm”, a povestit Viorica  Dăncilă.

Când a aflat Victor Dăncilă că a fost adoptat

Victor Dăncilă are acum 30 de ani și este căsătorit cu Elena, din martie 2016.

Victor Dăncilă a aflat că este înfiat la 15 ani. ”Avea vreo 15 ani, era mai rebel şi am încercat să îi spun că trebuie să-l pedepsesc. Mi-a spus: «Nu poţi să mă pedepseşti pentru că tu nu eşti mama mea.» I-am explicat atunci totul şi am plâns şi eu, şi soţul meu şi el şi am promis că nu vom mai vorbi despre acest lucru”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Ea a spus că s-a oferit atunci să îl ducă să-şi vadă familia biologică, însă el nu a dorit acest lucru. Mama lui Victor Dăncilă se numește Floarea Trocan, locuiește modest în satul Butești, județul Teleorman și are opt copii.


Presa a mai pierdut un jurnalist. Politica a fost mai puternică

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp