Marcel Pavel, filmat de Jean Claude van Damme. Povestește când și cum s-a întâmplat asta

Marcel Pavel, filmat de Jean Claude van Damme. Povestește când și cum s-a întâmplat asta
Invitat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Marcel Pavel a apărut altfel decât l-au știut fanii până acum. Ce a făcut artistul.

Unul dintre marii cântăreți ai României, Marcel Pavel, trece prin momente extrem de grele. Durerea din suflet nu s-a șters.

Marcel Pavel, filmat de Jean Claude van Damme. Când s-a întâmplat asta

Cu o lună în urmă, Marcel Pavel a primit o palmă grea de la viață, atunci când și-a pierdut mama. Artistul suferă enorm, mai ales că permanent a trăit cu frica de a nu-și pierde părinții. Din păcate însă, viața i-a demonstrat că nimic nu e veșnic. „Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții.

M-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate, crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire. Dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele. Cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor. Printre stelele eternității. Adio… sau la revedere, scumpă mamă”, a declarat artistul în acel moment dureros.

A plâns în direct

În emisiunea cu Răzvan și Dani, Simion a adus un omagiu mamei lui Marcel Pavel, moment în care cântărețul nu și-a mai putut ține lacrimile. Marcel a explicat că mama sa a suferit enorm din cauza diabetului care i-a transformat viața într-un calvar, iar ultima lună și jumătate din viață a fost cumplită. Pe de altă parte, artistul a spus că cel mai mult regretă că nu i-a spus mai des ființei care i-a dat viață cât de mult o iubește.

„Probabil i-a plăcut prestația mea”

Ulterior, pentru că toată lumea era cu ochii înlăcrimați, Răzvan și Marcel au schimbat subiectul, iar vedeta a povestit despre un moment recent în care a fost invitat să cânte la un eveniment cu ștaif. Acolo a venit și fantasticul actor Jean Claude van Damme care, uimit de vocea lui Marcel, l-a filmat. Cântărețul crede că a făcut acest gest pentru că „probabil i-a plăcut prestația mea” și spune că a fost extrem de mândru. Ulterior, Marcel a făcut și o fotografie cu vedeta pe care a postat-o pe contul său de socializare.

Sursă foto: libertatea, instagram