Mare amor la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. cine sunt vedetele care s-au cuplat… în pădure

Mare amor la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. cine sunt vedetele care s-au cuplat… în pădure
Practic au pornit ca adversari, dar au sfârșit formând un cuplu. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și care din ei va ceda în favoarea celuilalt.

Concurenții care au acceptat provocarea producătorilor reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au rămas șocați să asiste la un sărut pasional între doi adversari. Săptămâna aceasta se anunță plină de surprize. din confortul din fața televizoarelor, publicul așteaptă cu sufletul la gură să vadă care sunt vedetele care s-au cuplat în timpul filmărilor competiției.

Nu e ceva chiar neobișnuit ca în timppul reality-show-urilor, vedetele să se îndrăgostească. De exemplu, fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, și-a întâlnit  marea dragoste în timpul unei emisiuni similare, în persoana Vivianei Sposub, fostă fată de la meteo. Atmosfera din Republica Dominicană a atins tensiunile maxime în ultimele ediții difuzate pe Pro TV, însă, săptămâna aceasta telespectatorii vor fi de-a dreptul șocați să vadă cine sunt vedetele care se sărută în văzul tuturor.

Cristi Mirea și Rux, cel mai nou cuplu de vedete

Tot mai multe surprize își fac apariția în acest sezon la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Scandalurile și certurile dintre concurenți sunt la ordinea zilei. Însă un eveniment neașteptat apare printre ei. Doi dintre concurenți, adversari de altfel, unul din Tabăra Belelelor și unul din Tabăra Plăcerilor, au ajuns să se cupleze și să se sărute pasional după ce s-au întors împreună de la o probă pe care au încheiat-o în pădure.

Este vorba despre Cristi Mitrea, luptător de MMA (41 de ani) și Rux, creatoare de conținut pe YouTube, cunoscută pentru proiectul „LikeOne”, la care a participat alături de Cristina Lupu (32 de ani). Cei doi nu au mai putut să se abțină și s-au sărutat în fața tuturor, iar Anisia, colega fostei concurente de la „Bravo, ai stil!”, a rămas șocată, cerându-i explicații clare. Lui Rux i-a plăcut teribil momentul în care s-a sărutat cu fostul partener de viață al Andreei Mantea.

„Anisia: Cum să te pupi cu Mitrică?! Am rămas şocată, cum să te pupi cu el? Rux, ce ai făcut? Intenţionat?
Rux: Da.
Anisia: Îţi place de el? Te-ai îndrăgostit de el?
Rux: Doamne, m-am pupat cu Mitrică!
Anisia: Ai simţit ceva?
Rux: Da, am simţit ceva, un spark”, a fost o parte din conversația celor două colege de echipă.