Mare sărbătoare în familia lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc dă vestea care-i incită pe fani

Mare sărbătoare în familia lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc dă vestea care-i incită pe fani
Laurențiu Reghecampf și-a găsit femeia vieții. Antrenorul și Corina Caciuc sunt mai uniți ca niciodată și se pare că urmează ceva extraordinar în viața lor.

19 septembrie e o zi specială pentru Laurențiu Reghecampf care-și serbează ziua de naștere. Corina Caciuc și-a pus fanii pe jar.

Laurențiu Reghecampf e un bărbat fericit care și-a găsit iubirea vieții după multe căutări. Iar Corina Caciuc știe ce să facă să-și țină bărbatul aproape. De ziua antrenorului, iubita a postat o fotografie interesantă pe contul de socializare, alături de un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi.

„La mulți ani, iubirea mea mare. 1+1 = 4”

Să fie oare Corina însărcinată din nou? În fotografie apare rodul iubirii dintre cei doi parteneri, dar și un tort, cu un mesaj emoționant: „La mulți ani, iubirea mare. 1+1=4”. „La mulți ani celui mai important om din lume pentru mine! Ești eroul meu și vei fi mereu, tată. #fratemaimare #mama teiubește”, au fost cuvintele Corinei Caciuc.

Corina Caciuc e însărcinată?

„Vă iubesc mult”

Nici Corina, nici Laurențiu Reghecampf nu au făcut mai multe comentarii privind acest subiect până acum. Internauții însă, imediat ce au citit mesajul iubitei antrenorului, au sărit cu tot felul de mesaje drăguțe pentru… viitoarea mămică. Iar unii își doresc să vină pe lume o fetiță frumoasă ca bruneta. „Felicitări și să vă bucurați mereu! E absolut minunat”, „Felicitări”, „Cea mai frumoasă graviduță”, „La mulți ani frumoși și fericiți! Sarcină ușoară”,

„Trimiteți salvarea acasă la Prodanca”

„Felicitări! Să fiți sănătoși cu toții. Să vină o fetiță zic”, Felicitări! La mulți ani frumoși și fericiți! Sarcină ușoară!! Acum, încerc să înțeleg, de ce ați acceptat banii altei echipe. Eu sunt mare fan U. Craiova.. asta e”, „Mai vine unul. Surpriză”, sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut la postarea Corinei Caciuc.

Nici Laurențiu Reghecampf n-a stat pe gânduri și le-a mulțumit fanilor săi printr-un mesaj simplu: „Vă iubesc mult”. Desigur, fanii n-au uitat-o nici pe fosta soție a lui Reghecampf și au strecurat și un mesaj care nu va fi deloc pe placul impresarei: „Trimiteți salvarea acasă la Prodanca. Felicitări”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre