Marele anunț a fost făcut: „Avatar 2” va fi gata anul acesta. Când va fi lansat lungmetrajul

Marele anunț a fost făcut: „Avatar 2” va fi gata anul acesta. Când va fi lansat lungmetrajul
Marele anunț a fost făcut, spre bucuria fanilor. Primele imagini din „Avatar 2” au fost prezentate la CinemaCon, ocazie cu care a fost anunțat și titlul oficial.

Regizorul James Cameron anunță mult așteptata continuare a succesului din 2009, intitulată oficial „Avatar: The Way of Water” (n.r. – Avatar: Calea apei). Disney a dezvăluit săptămâna aceasta noi imagini ale filmului la CinemaCon, eveniment care are loc la Caesars Palace din Las Vegas, iar oaspeții ar fi primit ochelari 3D pentru vizionare.

„Avatar: Calea apei” va urmări familia Sully în timp ce luptă pentru a rămâne în viață. Primul trailer al filmului va debuta în cinematografe înainte de „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” de la Marvel, pe 6 mai.

Cine joacă în noul „Avatar 2

Continuarea, care apare după 13 ani de așteptare din partea fanilor, îi are în distribuție pe Sam Worthington, Zoe Saldaña, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Kate Winslet, Vin Diesel, Michelle Yeoh, Edie Falco, Cliff Curtis și Jemaine Clement.

Pentru a crește popularitatea filmului filmului, Disney urmează să relanseze „Avatar” în cinematografe pe 23 septembrie. „Avatar: Calea apei”,  este prima din cele patru continuări planificate. Filmul este programat să fie lansat la 16 decembrie.

Disney a prezentat un prim sinopsis al filmului

Iată sinopsisul Disney al filmului. Acesta este destul de vag, momentan, însă vine în continuarea evenimentelor prezentate în filmul inițial. „Plasat la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, „Avatar: Calea apei” începe să spună povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), a problemelor care îi urmăresc, a eforturilor pe care le fac pentru a se menține în siguranță, a luptelor pe care le duc pentru a rămâne în viață și a tragediilor pe care le îndură”.

Primul film din seria „Avatar” a apărut în 2009 și rămâne unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Acesta este un film epic științifico-fantastic american scris și regizat de regizorul canadian James Cameron. Acțiunea filmului se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri.

Recomandarile noastre