Maria Ciobanu a speriat-o pe mama lui Dragoș Dolănescu. „Mi-a fost frică de ea…”

Maria Ciobanu a speriat-o pe mama lui Dragoș Dolănescu. „Mi-a fost frică de ea…”
După ce fostul său soț, Ion Dolănescu, a cunoscut o altă femeie care i-a dăruit și un copil, celebra artistă a fost curioasă să îl cunoască.

Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, celălalt fiu al marelui Ion Dolănescu, a făcut dezvăluiri uluitoare despre întâlnirea cu Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu a speriat-o pe mama lui Dragoș Dolănescu. „Mi-a fost frică de ea…”

Cântăreața i-a făcut o vizită după ce a născut. După ce l-a privit pe micuțul Dragoș și a fost convinsă că e fiul lui Ion Dolănescu pentru că seamănă cu acea, celebra artistă a scos bani și i-a dat Margaritei Valenciano. Așa cere tradiția, numai că mama lui Dragoș a fost speriată și spună că a dat acei bai la cerșetori.

“Banii i-am dat la cerșetori, după vizita ei”

Maria Ciobanu m-a vizitat la cămin. Dragoș cred că nu avea nici o lună de când se născuse. Ideea este că ea era curioasă și a vrut să știe dacă fiul meu seamănă cu Ion Dolănescu. A recunoscut și ea că este așa. Cu prilejul vizitei, Maria Ciobanu mi-a dat niște bani pentru Dragoș, așa se obișnuiește.

Dar eu să știți că banii pe care i-a lăsat Maria Ciobanu lui Dragoș i-am aruncat, pentru că mi-a fost frică de ea. Banii i-am dat la cerșetori, după vizita ei”, a declarat Margarita Valenciano pentru Viva.

Care au fost femeile din viața lui Ion Dolănescu

Ionuț și Dragoș Dolănescu nu au relație bună, dar nici mamele lor nu s-au înțeles. Dovadă că în urmă cu câțiva ani, Maria Ciobanu a spus la un moment dat că Margarita Valenciano, n-a fost decât o aventură în viața lui Ion Dolănescu. Prima femeie pe care Ion Dolănescu a cerut-o în căsătorie, fiind îndrăgostit până peste cap a fost Iustina Băluțeanu.

Ulterior s-a iubit cu patimă cu cântăreața, alături de care a făcut nunta religioasă, pentru că nu divorțase de Iustina. Relația cu Maria Ciobanu nu a durat, apoi a cunoscut-o pe Valentina, care era student la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj. Din iubirea lor a venit pe lume Dragoș Dolănescu.

Recomandarile noastre