Maria Ciobanu, la un pas de moarte. Artista nu poate uita drama prin care a trecut

Maria Ciobanu, la un pas de moarte. Artista nu poate uita drama prin care a trecut
Pe cât e de apreciată și iubită de români, pe atât de grea a fost viața Mariei Ciobanu. Iată prin ce nenorociri a trecut marea artistă.

Viața i-a dat momente frumoase, dar i-a dat și multe greutăți pe care le-a trecut cu ajutorul lui Dumnezeu.

Maria Ciobanu, la un pas de moarte. Artista nu poate uita drama prin care a trecut

Sunt puțini cei care știu că Maria Ciobanu a avut un frate geamăn care a trecut la cele veșnice când ea avea doar cinci ani. Mai târziu, artista și-a pierdut și tatăl, iar aceste lucruri au rămas veșnic întipărite în mintea cântăreței. Cu ceva timp în urmă, Maria Ciobanu a povestit totul într-un interviu cu regretatul Aurelian Preda.

„Ne-a tratat cum se trata pe vremea aia cu ceaiuri, leacuri băbești”

”Am fost șapte frați, eu eram cea mai mică. Fratele meu geamăn, Gheorghe, a decedat la 5 ani pentru ca a venit un microb de dizenterie, pe vremea aceea nu erau antibiotice.

Ne-a tratat cum se trata pe vremea aia cu ceaiuri, leacuri băbești. Fratele meu nu a vrut să pună gura pe niciun fel de ceai. S-a internat cu el în spital si, degeaba, a murit.”, a declarat Maria Ciobanu.

Tatăl său nu s-a bucurat de faima ei

O altă nenorocire prin care a trecut a fost moartea tatălui său, care nu a apucat să se bucure de faima ei. ”Tatăl meu nu a apucat să mă asculte la radio. Eu am rămas fără tată la 15 ani, a murit de tânăr. La a doua stabilizare a făcut o pareză și în două luni s-a dus. Cred că el tot timpul m-a vegheat pentru că m-a iubit.”, a mai mărturisit artista.

Maria Ciobanu nu poate uita nici momentele în care părinții au făcut tot ce au putut pentru a le pune copiilor mâncare pe masă. ”Au fost și lipsuri când a fost secetă și nu se făcea grâul, porumbul. Aveam vreo șase ani, mama și tata plecau la Bistreț, în Dolj, ca să aducă de mâncare. A fost un an foarte secetos.”, s-a destăinuit artista.

Sursă foto: libertatea