Maria Constantin, dezvăluiri fără perdea. De ce a dat în patima intervențiilor estetice. Motivul e uluitor

Maria Constantin, dezvăluiri fără perdea. De ce a dat în patima intervențiilor estetice. Motivul e uluitor
E considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România, dar pentru a ajunge la această formă Maria Constantin a avut ceva de tras.

Chiar dacă la prima vedere pare că nu a avut probleme în viață, Maria Constantin a avut mult de suferit. Se pare că acum astrele s-au aliniat și pentru ea.

Maria Constantin, dezvăluiri fără perdea. De ce a dat în patima intervențiilor estetice. Motivul e uluitor

În ultimii ani, cântăreața Maria Constantin a devenit nelipsită din cabinetul medicului estetician. Și nu pentru că ar fi avut nevoie de reparații capitale, însă aceasta nu a fost deloc mulțumită de felul în care arată ca urmare a multor căderi emoționale. Și atunci a simțit nevoia să se transforme total.

Anul trecut și-a pus implanturi, a ținut cure de slăbire drastice care i-au cam dat sănătatea peste cap, dar și-a făcut și micropigmentare la sprâncene și la buze. Vedeta spune că acum s-a liniștit sufletește și nu vrea să mai facă nici o transformare, dar nu se știe niciodată ce rezervă viitorul unei persoane.

Aveam momente, într-adevăr când eram picată psihic și atunci simțeam nevoia să-mi fac ceva

„Eu acum chiar sunt mulțumită cum arăt, nu am de ce să mă mai plâng! Aveam momente, într-adevăr când eram picată psihic și atunci simțeam nevoia să-mi fac ceva. Dar nu mai sufăr acum de chestia asta! Eu sunt eu, cine mă place așa bine, cine nu, alta mama nu mai face!

Au fost mult momente când am picat psihic! Eu cred că important este că am putut să le depășesc. Consider că sunt o persoană destul de puternică și nu mai vreau să discut despre momentele astea, pentru că acum sunt super pozitivă!

Și, mai ales, dacă acum îmi este super bine, sunt fericită, am toată familia lângă mine, am copilul, îl am pe Robert! Decât sănătoasă îmi mai doresc să fiu, în rest chiar nu-mi mai doresc altceva! Sunt mulțumită așa!”, a declarat Maria Constantin pentru Click.

Primul soț o bătea regulat

Prima căsătorie a Mariei Constantin a fost un adevărat coșmar pentru vedetă. Ea și-a unit destinul cu cel al lui cântărețului de muzică populară Ciprian Tapotă în anul 2007, apoi a venit pe lume Codruț. Timp de șase ani cât au fost împreună, blonda a trăit un coșmar, pentru că fostul soț obișnuia să o bată frecvent.

Se pare că toate problemele s-au terminat odată ce l-a cunoscut pe actualul iubit care, spune artista, e tot ce și-a dorit și abia așteaptă momentul când va ajunge din nou în fața altarului.

Sursă foto: instagram