Maria Constantin spune tot ce nu ați știut despre Survivor România. Ce se află în rucsacul concurenților

Maria Constantin spune tot ce nu ați știut despre Survivor România. Ce se află în rucsacul concurenților
Frumoasa cântăreață de muzică populară Maria Constantin este prima vedetă care a fost eliminată de la Survivor România 2023.

După doar o săptămână de stat în jungla dominicană, Maria Constantin a slăbit enorm. Vedeta a povestit cum sunt condițiile în cea mai dură competiție.

„A trebuit să înotăm cam 20 de minute în șir ca să ajungem la mal. A fost horror”

Primul șoc pe care l-a avut artista a fost chiar momentul plecării din România, când în bagaj concurenții au avut voie să-și ia doar câteva lucruri. A urmat apoi coborârea de pe barcă în Republica Dominicană. „La plecarea din România, ne-au lasat să luam în bagaj un trening, trei perechi de șosete, o bustieră și un sort.

Nu am avut voie să luăm periuță de dinți sau șampon. Nimic de genul acesta. Cel mai greu mi-a fost atunci când am coborât de pe barcă în Dominicană. A trebuit să înotăm cam 20 de minute în șir ca să ajungem la mal. A fost horror, noroc că m-a susținut Doc că nu mai ajungeam la mal. Ți se lua respirația. E dificil și pentru un înotător de performanță”, a afirmat cântăreața.

Fără produse de igienă

Dacă fără telefon a putut să renunțe, când vine vorba de produsele de igienă personală, situația se schimbă radical. Mai ales în cazul femeilor. „Ce schimbat?! Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo.

 

E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă». Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot, însă, să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs.

„Din cauza lipsei mâncării, pentru că na… corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse”

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na… corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. La femei, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.

Cu mâncarea nu am avut probleme. Eu oricum mănânc foarte puțin. M-am obișnuit și cu cocosul. Am slăbit însă foarte mult într-o săptămână. Se și vede!”, a povestit solista de muzică populară.

Recomandarile noastre