Maria Sharapova s-a lăsat de tenis, dar se antrenează pentru altceva. Surpriza anului în sportul alb

Maria Sharapova s-a lăsat de tenis, dar se antrenează pentru altceva. Surpriza anului în sportul alb
Fostul număr unu la tenis feminin, Maria Sharapova, a împlinit, ieri, 35 de ani și a sărbătorit pe plajă. A mâncat tort și a anunțat că se pregătește de altceva.

Campioana, care a câștigat de cinci ori Grand Slam, retrăgându-se din sport în 2020, este singura rusoaică care a câștigat un Grand Slam în carieră.

„Începuturi prețioase! Să mănânc tort aniversar pentru două persoane a fost mereu specialitatea mea”, este scris în descrierea fotografiei de pe Instagram. Maria Sharapova este însărcinată și a distribuit prima ei imagine de gravidă, cu burtica bombată la vedere. Sportiva a împărtășit vestea despre primul ei copil pe Instagram. Ea are peste 4 milioane de urmăritori.

Maria Sharapova și-a început cariera în tenis la vârsta de 6 ani, când a migrat, cu părinții, din Rusia în Statele Unite. Maria Sharapova a câștigat peste 36 de turnee WTA în proba de simplu, mai are o o medalie olimpică de argint, obținută în anul 2012 și a câștigat Fed Cup, toate sub steagul Federației Ruse.

Cine i-a pus lui Sharapova lumea la picioare

Maria Sharapova, 35 de ani, și omul de afaceri britanic Alexander Gilkes, 43 de ani, formează un cuplu de mai mult timp. Cei doi  locuiesc în Statele Unite.

Alexander Gilkes este prietenul Prinţului William şi fostul şef al Prinţesei Eugenie. El este un om de afaceri din Marea Britanie, iar din 2004 s-a mutat la New York. Acesta a fost numit cel mai creativ antrepenor de către revista de business Fast Company în 2017, iar în 2020 a fost inclus în topul „O sută de oameni puternici în lumea artei”. Actualul logodnic al Mariei Sharapova a fost însurat, timp de cinci ani, înainte să o cunoască pe celebra sportivă.

Alexander și sportiva aveau deja 2 ani de relație, la finele anului 2020, cel în care Maria Sharapova a decis să se retragă din tenis, după 28 de ani. Ea a fost cerută în căsătorie în data de  17 de­cembrie 2020. „Am spus «Da!» încă din prima zi în care ne-am cunoscut!“, așa a anunţat ea logodna pe Instagram. „Mulţumesc că m-ai făcut un tip foarte, foarte fericit!“, i-a răspuns el tot online. Nunta dintre frumoasa tenisului mondial şi unul dintre cei mai râvniţi şi mai bine cotaţi bri­tanici se anunţă a fi unul dintre cele mai spec­taculoase evenimente care vor urma.