Maria Sharapova și-a arătat moștenitorul. Ce nume a ales pentru micuț

Maria Sharapova și-a arătat moștenitorul. Ce nume a ales pentru micuț
Una dintre mari mari vedete ale lumii, Maria Sharapova a adus pe lume un bebeluș frumos și sănătos.

Maria Sharapova e fericita mamă a unui băiețel scump foc. Fosta lideră a clasamentului WTA le-a arătat tuturor cât de mândră e.

Maria Sharapova și-a arătat moștenitorul. Ce nume a ales pentru micuț

Pe 1 iulie 2022, marea sportivă Maria Sharapova a devenit mamă și nu-și mai încape în piele de fericire. Așa că a decis să-l arate pe Theodore celor 4,4 milioane de urmăritori. Fotografia postată de sportivă pe rețelele de socializare a strâns imediat multe like-uri, fanii fiind emoționați și fericiți că împărtășesc cu ea această bucurie.

„Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții dar pe care mica noastră familie și-l putea dori”, a scris Maria Sharapova pe Instagram.  Această fotografie a primit nu mai puțin de 160.000 de aprecieri.

Maria Sharapova și iubitul său sunt împreună de 4 ani

Chiar face un cuplu cu iubitul său, Alexander Gilkes de patru ani, Sharapova a anunțat logodna în anul 2020, iar cu un an înainte cei doi au fost văzuți împreună, iar doi ani mai târziu și-a anunțat fanii că e însărcinată. Ea a făcut anunțul chiar de ziua de naștere, când se afla într-o vacanță, postând și prima fotografie cu burtica. „Începuturi prețioase! Să mănânc torturi aniversare pentru două persoane a fost întotdeauna specialitatea mea”, a spus atunci rusoaica.

Cine e partenerul Mariei Sharapova

Alexander Gilkes este un om de afaceri prosper care, în trecut a lucrat ca licitator pentru diferite fundații precum Raising Malawi a Madonnei sau Fundația SIDA a lui Elton John. După ce a câștigat 5 titluri de Grand Slam, Maria Sharapova a reușit să strângă o avere de aproape 39.000.000 de dolari.

Ea s-a retras din tenis cu aproape trei ani în urmă și s-a mutat la Los Angeles alături de logodnicul său. Legat de nuntă, într-o declarație pentru MSN.com, ea a declarat anul trecut în septembrie că „nu a stabilit o dată”, marele eveniment fiind amânat din cauza pandemiei de coronavirus. „De fapt, nu am discutat încă. Vrem ca prietenii și familia noastră să fie confortabil într-un mediu. Să nu simtă că sunt obligați să participe la ceva” a explicat ea.

Sursă foto: instagram