Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, despre experiența Asia Expres

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, despre experiența Asia Expres
Adriana Trandafir are cu ce să se mândrească. A făcut echipă la cel de-al patrulea sezon al reality show-ului Asia Express cu fiica sa, Maria Speranța.

Au trecut împreună prin cele mai grele momente în Asia Express, Drumul Împăraților. Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța au arătat că nimic nu le poate pune la pământ.

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, despre experiența Asia Expres

Are 20 de ani, iar mama, Adriana Trandafir, o adoră. Fiica celebrei actrițe nu a vrut să-i calce pe urme acesteia și a ales să studieze la Haga, secția de Marketing, la Relații Internaționale. Cu ceva timp în urmă, Adriana a povestit un episod care a marcat-o. S-a întâmplat când Maria Speranța și-a făcut dosarul pentru a fi admisă la facultate.

„Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele”

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar. Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut. Care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus.

«Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea». M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a afirmat Adriana Trandafir pentru libertatea.ro.

A participat la Asia Express pentru a-și testa limitele

Înainte de a pleca în cea mai frumoasă și inedită experiență a vieții, Asia Express, Maria Speranța a spus că acest show este extraordinar pentru a-și testa limitele. Și a demonstrat pe deplin că este o femeie ambițioasă, care poate reuși să treacă peste orice problemă.

„Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite”

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele. Puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite.

O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercițiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?”, a spus Maria Speranța înainte de a pleca pe Drumul Împăraților.

În primul episod al competiției, difuzat sâmbătă seara, Adriana și Maria Speranța s-au confruntat cu găsirea unui loc unde să doarmă peste noapte, într-un sătuc din Turcia. Nu aveau niciun ban, conform regulilor concursului, și nici nu mâncaseră nimic toată ziua. După o cursă nebună prin sat, au găsit o familie de turci care le-au oferit o cameră și mâncare. Drept răsplată, Adriana Trandafir le-a cântat, toți distrându-se minunat.

A avut probleme de sănătate

Din păcate însă, Maria Speranța a trecut și prin momente grele în Asia Express, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Iar Adriana Trandafir și-a făcut foarte multe griji.

„Am avut parte de o zi foarte grea, când am început ziua fără Maria Speranța, neștiind nimic de ea, că a spus că a luat-o medicul, că nu s-a simțit bine și am fost în cea mai cumplită situație din care am îmbătrânit 10 ani. Am plecat în cursă singură”, a povestit Adriana Trandafir.

Pe de altă parte, actrița a menționat că nu a vrut să plece în Asia Express cu Maria, pentru că i-a fost frică. Simpatica actriță mai are un băiat, cu zece ani mai mare ca Maria Speranța, Ștefan Bogrea, avocat și profesor de drept internațional.

În această seară, Antena 1 va difuza un alt episod din Asia Express.

Sursă foto: instagram