Mariah Carey, „reacție adversă” la vaccin. Mori de râs. VIDEO

Mariah Carey, „reacție adversă” la vaccin. Mori de râs. VIDEO
Celebritățile fac pași mici spre normalitatea mult așteptată. Printre ele și Mariah Carey, care a avut o „reacție adversă” la vaccin de tot râsul.

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare să se reia concertele și evenimentele. Artiștii au fost tare năpăstuiți în toată această perioadă, căci au rămas fără concerte. În timp ce mulți dintre ei s-au reorientat către diverse business-uri, alții încă așteaptă să poată apărea din nou în fața publicului. Vaccinurile existente pe piață au fost primite bine de vedete, multe dintre ele având deja parte de prima doză. Și Mariah Carey a fost la vaccinare, acolo unde a avut o „reacție adversă” de tot râsul. 

Diva este recunoscută pentru vocea ei inconfundabilă și pentru felul în care poate atinge tonalități înalte. Piesele ei au făcut sute de milioane de vizualizări și vedeta este o apariție apreciată și așteptată ori de câte ori se ivește ocazia.

Anul trecut în martie, cântăreața a postat un video în care a îndemnat oamenii să se spele pe mâini și să rămână în siguranță. Ba chiar și-a cumpărat și decorațiuni de Crăciun cu câteva luni înainte, pentru a se proteja, dar și pentru a nu risca să rămână fără. 

Mariah Carey a avut reacție adversă la vaccin. Vocea ei a atins tonalități nebănuite 

Mariah Carey a documentat momentul în care a primit prima doză de vaccin COVID-19, încheind sesiunea de sâmbătă cu una dintre notele sale emblematice. În postarea de pe Instagram, cântăreața în vârstă de 52 de ani a postat un videoclip de 90 de secunde. În el a relatat experiența ei de vaccinare, inclusiv un țipăt puternic după ce un medic a administrat înțepătura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Cântăreața a încercat inclusiv să prindă de mână medicul, însă i s-a spus să relaxeze brațul. Vaccinul a fost într-un final administrat, iar Mariah a răsuflat ușurată.

„Efect advers la vaccin: nota G6”, a scris Carey în dreptul video-ului, referindu-se la tonalitatea înaltă atinsă în momentul strigătului.

O serie de celebrități au apelat la vaccin până acum. Dolly Parton, Steve Martin, Amy Schumer sunt doar câteva dintre vedetele care au făcut prima doză cu vaccinul anti coronavirus. 

Foto: Instagram

Ce spune Lidia Buble despre noul iubit. Momentul adevărului