Mariana Moculescu a scăpat de problema banilor. Noul iubit are conturile pline

Mariana Moculescu a scăpat de problema banilor. Noul iubit are conturile pline
Mariana Moculescu a scăpat de probleme. După o perioadă care nu i-a fost favorabilă, bruneta pare că s-a liniștit din toate punctele de vedere.

Mariana Moculescu a dat vestea: Nu mai e o femeie singură. Mai mult, se pare că are lipici la bărbați cu bani.

Mariana Moculescu a scăpat de problema banilor. Noul iubit are conturile pline. Ce a determinat-o să-l vrea în viața ei

De data asta, Mariana Moculescu speră că va fi cu noroc și bărbatul pe care l-a întâlnit va fi cel cu care va rămâne până la sfârșitul vieții. Recent, ea a spus că are un iubit nou, care provine dintr-o familie înstărită, care are averi încă de pe vremea lui Ceaușescu și e foarte atent ca ei să nu-i lipsească nimic. Fosta soție a lui Horia Moculescu spune că e ceva serios între ei, mai ales că domnul în cauză e un bărbat responsabil, de aceeași vârstă cu ea.

„Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el”

„Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles. Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm!

Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată. De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!”, susține bruneta.

Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața foarte mulți bărbați

Mariana afirmă că l-a cunoscut prin intermediul unei cunoștințe și a realizat că acest bărbat are ceva special, așa că s-a gândit să meargă mai departe. În plus, au fost câteva cuvinte care au făcut-o să se gândească la el. „Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. (…)

Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe Whats App, și mi-a zis ”nu te cred, babe”. (…) Acea scânteie a avut loc. Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat”, a dezvăluit Mariana Moculescu, la Antena Stars.

Sursă foto: instagram